Ümit Uygun'un arkadaşı Müge Anlı'ya konuştu, Aleyna Çakır'ın babası Müge Anlı canlı yayınında bayıldı.

Müge Anlı’nın canlı yayın programına katılan Aleyna Çakır’ın ailesi sinir krizi geçirdi.

Ümit Uygun'un arkadaşı Müge Anlı'ya konuştu, Aleyna Çakır'ın babası Müge Anlı canlı yayınında bayıldı.

Aleyna Çakır'ın ölümüne ilişkin peş peşe gelen iddiaların ardından savcılık, Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınını ihbar kabul etti. Türkiye'nin Ümitcan Uygun olarak tanıdığı Ümit Uygun'un annesi hakkında bakanlık müfettiş görevlendirdi. Görevini kötüye kullandığı iddia edilen anne hakkında bakanlık soruşturma başlattı. Son dakika gelişmesinin ardından Müge Anlı'ya konuşan Ümit Uygun'un arkadaşının sözleri, canlı yayında acılı anne-babayı gözyaşlarına boğdu. Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in babası Müge Anlı canlı yayınında duydukları sözler karşısında baygınlık geçirdi.

Evlatlarını kaybeden aile, kadına uygulanan şiddeti, ailelerin geldiği durumu, zanlıların serbestçe dolaşarak toplumu nasıl yaraladığını canlı yayında gözler önüne serdi.

Aleyna’yı Ümitcan darp etmedi iddiası

Ümitcan Uygun’un arkadaşı Tayfun Kürkçü, yaptığı açıklamada Aleyna’nın kolunda oluşan morlukların her zaman Ümitcan yüzünden olmadığını, çalıştığı yerde başına bu şekilde darp olayları geldiğini söyleyerek Aleyna’yı aşağılamaya ve arkadaşını korumaya kalktı. Çiftin birbirini sevdiğini iddia eden Kürkçü, Aleyna’yla birlikte karakola gidip darp raporu aldıklarını da itiraf etti. Olay, sosyal medyada #mügeanlı hashtagiyle günün en çok konuşulan başlığı oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0