Tunç Soyer, CHP’li 24 ilçe belediye başkanıyla buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP’li 24 ilçe belediye başkanıyla buluştu basına kapalı gerçekleşen toplantıda İzmir’in 2020 yol haritası hakkında konuşuldu.

Tunç Soyer, CHP’li 24 ilçe belediye başkanıyla buluştu

Tarihi Hava Gazı Farbirası’nda gerçekleşen buluşmada, İzmir’in CHP’li 24 belediye başkanı da katıldı.

Basına kapalı toplantıda Büyüşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin önceliklerine göre 5 yıllık stratejik planda yapılacakların tartışıldığı öğrenildi. İlçe belediyelerinin öncelik verilmesi gereken projelerini tek tek not alan Soyer'in stratejik planın hayata geçirilmesine bu önerilere göre şekil vereceği öğrenildi.

KİMSENİN GERİDE KALMASINI İSTEMEM!

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin İYİ Parti ile birlikte Millet İttifakı olarak büyük şehirlerde iktidarı AK Parti’den alması büyük yankı uyandırmıştı. Süreç kamuoyunda 1989 yılında SHP’nin elde ettiği başarıya benzetiliyordu. Soyer’in toplantıda bu duruma atıfta bulunarak, ‘Başarıyla çıktığımız süreci iyi yönetmeli ve ilk seçimde iktidar olmalıyız’ vurgusunu yaptığı aktarıldı. Soyer’in belediye başkanlarına verdiği mesajda, “Umarım birlikte devam ederiz. Sorumluluğumuz Türkiye çapında. Bunun bilincinde hareket etmeliyiz. Şahsi değil memleket düzeyinde siyaset yapıyoruz. Umarım birlikte yürürüz. Kimsenin geride kalmasını istemem. Halkımız bize bir şans verdi. Yolumuz iktidar yolu. Görevlerinizde kendiniz şahsi değilsiniz” şeklinde ifadeler kullandığı öne sürüldü. 

Öte yandan Soyer'in başkanlardan 2 prestij projesi istediği ve ilçelere yapılan masal evlerinin benzerlerinden bir tane de ilçe belediyelerin yapmasını istediği öğrenildi. İzmir'in yanan ormanları seferberlik tarihin 8 Aralık olduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2019, 06:30

Evrim Hüsem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0