Tüm Yerel Sen'den Ben Değil Biz Varız Ekibinden Ege Ajans'a Ziyaret

Tüm Yerel-Sen (Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası) Ege Ajans'a ziyarette bulundu.

Tüm Yerel Sen'den Ben Değil Biz Varız Ekibinden Ege Ajans'a Ziyaret

'Ben değil biz varız' ekibi tarafından gerçekleşen ziyarete yönetim kurulu adayları; Mehmet Gündüz, Fatma Altınel, Hakkan Akkuş, Bilal Altıner, Zafer Güner, Serkan Ulaş ve İlknur Kesercioğlu katıldı. 2013 yılında Tüm Yerel Sen'i kurduklarını ifade eden sendika üyeleri, Kasım ayında gerçekleşecek 3. Olağan Genel Kurulu öncesi 2102 üye sayısına ulaştıklarını açıkladı. Öncelikli amaçlarının Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmak olduğunu belirten Tüm Yerel Sen ekibi, genel kurulda 3 liste yarışacağını ifade etti. 

Ekip, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Üyelerimizin ulaşım kart problemini çözdük. Şu anda tüm çalışanların ulaşım kartı sahibi. Yemekten yararlanamayan çalışanlarla ilgili yarım kalan mücadelemizi ekibimizle zafere ulaştıracağız. Bunun yanı sıra sendikamıza bir araba da kazandırdık.''

Ege Ajans Yöneti Kurulu Başkanı Bünyamin Kütük, Tüm Yerel - Sen'in Ege Ajansı'ı ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi. Özellikle liyakata önem vermenin elzem olduğunu söyleyen Bünyamin Kütük, yerel yönetimlerin genel seçimler için büyük önem arz ettiğini ve yerelde başarının iktidarları belirledeğini söyledi.

Kütük, ''Halkla sıcak ilişkiden kesinlikle vazgeçmeyin. Vatandaşa özünde hizmet gelsin. Kadına değer verin, işini seven insanları hak ettikleri yerlerde olması çok ama çok önemli.'' dedi. Bizler de EGE Ajans olarak Tüm Yerel Sen'in gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederiz.

YÖNETİM KURULU ADAYLARI

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2019, 19:54

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0