Torbalı’da Ramazan etkinlikleri başladı

Torbalı Belediyesi, iki yıldır pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı Ramazan Etkinlikleri’ni bu yıl yeniden gerçekleştirmeye başladı.

Torbalı’da Ramazan etkinlikleri başladı

Kırsal mahalleleri de unutmayan Torbalı Belediyesi bu kapsamda ilk etkinliklerini Pancar, Ayrancılar ve Yazıbaşı mahallelerinde gerçekleştirdi.

Torbalı Belediyesi, iki yıldır pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı Ramazan Etkinlikleri’ni bu yıl yeniden gerçekleştirmeye başladı. Ramazan ayının en büyük renkleri olan bu etkinlikleri vatandaşın ayağına götüren Torbalı Belediyesi, her gün farklı bir mahallede etkinlikleri gerçekleştiriyor. Kırsal mahalleleri de unutmayan Torbalı Belediyesi bu kapsamda ilk etkinliklerini Pancar, Ayrancılar ve Yazıbaşı mahallelerinde gerçekleştirdi.

7’den 70’e herkese hitap eden Ramazan Etkinlikleri kapsamında tasavvuf müziği, Hacivat-Karagöz, Meddah ve Aşık ile Maşuk gösterileri ilçe sakinleri ile buluştu.

Öte yandan çocukları da unutmayan Torbalı Belediyesi, çocuklara pamuk şeker ve kağıt helva dağıttı.

TEKİN: “RAMAZAN GELENEKLERİNİ YAŞATTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

Cuma Pancar Meydanı’nda, Cumartesi Ayrancılar Meydanı’nda, Pazar günü Yazıbaşı Meydanı’nda, bölge sakinleri ile buluşan etkinlikler, bu hafta da kaldığı yerden devam edecek. 15 Nisan’da Karakuyu Meydanı ve BKM’de, 16 Nisan’da Çaybaşı Sosyal Tesisler’de, 17 Nisan’da Şehitler Düğün Salonu’nda, 22 Nisan’da Subaşı Osman Dirik Parkı’nda ve 26 Nisan’da ise Ayrancılar Suyunbaşı Mesire Alanı’nda etkinlikler gerçekleşecek. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığımız Ramazan etkinliklerini yeniden ilçe sakinleri ile buluşturduk. Ramazan geleneklerini yaşattığımız için mutluyuz. Etkinliklerimiz Cuma günü kaldığı yerden devam edecek. Tüm halkımızı etkinliklerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0