Torbalı Belediyesinde şok atama!

Torbalı Belediye Başkan Mithatı Tekin'in Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden aldığı Meclis Üyesi Özkan Yıldız, Başkan Tekin'in yerine bıraktığı Vekil Başkan tarafından yeniden aynı göreve atandı. Bu atamanın Ankara'ya çağrılan Başkan Mithat Tekin'den habersiz yapıldığı iddia ediliyor.

Torbalı Belediyesinde şok atama!

Son günlerde ilçe yönetimi atama konusunda ciddi sıkıntıların yaşandığı Torbalı'da bu kez çok ilginç bir atama gerçekleşti. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, bir süre önce anlaşmazlık yaşadığı ileri sürülen Belediye Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Özkan Yıldız'ı görevden almıştı. 
CHP Torbalı İlçe Başkanlığına yapılacak atama konusunda ilçede yaşanan krizin çözümü için Ankara'ya Genel Merkez'e çağrılan Başkan Tekin, yerine Vekil Başkan olarak İlker Yıldız'ı bırakmıştı. Başkan Tekin henüz Ankara'dayken Başkan Tekin'e Vekalet eden İlker Yıldız'ın imzası ile Özkan Yıldız yeniden Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. 

BAŞKANDAN HABERSİZ Mİ ATANDI?
Kulislere şok bir gelişme olarak yansıyan bu atamadan Başkan Mithat Tekin'in haberdar olup olmadığı henüz bilinmiyor. İlçedeki siyasi kulislerde bu atamanın Başkan Tekin'in haberi olmadan yapıldığı ve ilçedeki krizi daha da büyüteceği iddia ediliyor. 

Kaynak: ÖncüŞehir

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0