Son dakika haberi: Muğla'da 5.2 büyüklüğünde deprem! İzmir ve çevre illerde de hissedildi

Son dakika haberine göre, Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İzmir ve çevre illerde de hissedildi. Öte yandan Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün depremle ilgili, "Herhangi bir olumsuzluk yok" dedi.

Son dakika haberi: Muğla'da 5.2 büyüklüğünde deprem! İzmir ve çevre illerde de hissedildi

AFAD'da yer alan bilgiye göre, Muğla'nın Marmaris ilçesinde 20:43'te 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın yanı sıra İzmir ve Antalya'da da hissedilen depremin 61,41 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Öte yandan Kandilli depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı.

AFAD'ın yaptığı paylaşımda "Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır." ifadeleri yer aldı.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkez üssü Muğla'nın Marmaris ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem kaydedildiğini hatırlattı.

Vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunan Tavlı, "Ekiplerimiz şu anda sahada alan taraması yapıyor. Bölgemizde şu ana kadar bize ulaşan bir olumsuzluk yok." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün de deprem sonrasında belediye ekiplerine gelen herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını, can ve mal kaybının olmayışının sevindirici olduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2020, 00:07

Evrim Hüsem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0