Sinan Ateş suikastı ile ilgili aranan Doğukan Çep yakalandı

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in Ankara’da öldürülmesine ilişkin aranan Doğukan Çep’in, İstanbul Beykoz'da yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında dört şüphelinin daha Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince ‘tasarlayarak kasten öldürme’ suçlaması ile tutuklandığını duyurdu.

Sinan Ateş suikastı ile ilgili aranan Doğukan Çep yakalandı

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin aranan Doğukan Çep'in, İstanbul Beykoz'da yakalanarak gözaltına alındığı açıklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin aranan Doğukan Ç. Beykoz'da yakalanarak gözaltına alındı” denildi.

4 TUTUKLAMA DAHA!

Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında; bugün 4 şüphelinin daha sevk edildikleri Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince ‘tasarlayarak kasten öldürme’ suçlaması ile tutuklandığını açıkladı. Başsavcılık tarafından yapılan açıklama şöyle:

“30/12/2022 tarihinde İlimiz Çankaya İlçesi Kızılırmak Mahallesi 1456. Sokak üzerinde Sinan Ateş'in ateşli silah ile öldürülmesi, Selman Bozkurt'un ise yaralanması olayına ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatı ile gözaltına alınan şüphelilerden 05/01/2023 tarihi itibarıyla ifade ve sair adli işlemleri biten 4 şüphelinin Cumhuriyet Savcısı tarafından alınan savunmalarını müteakip tutuklama talebiyle sevk edildikleri Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğince yapılan sorguları neticesinde ‘tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan tutuklanmalarına karar verilmiştir. Olaya ilişkin soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından titizlikle ve tüm yönleriyle sürdürülmekte olup işlemleri tamamlanan diğer şüpheliler hakkında da adli soruşturmanın gereklerine tevessül edilecektir."

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0