Narlıdere’de gündem “Kentsel Dönüşüm”

Narlıdere Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanarak askıya çıkarılan kentsel dönüşüm planları için bilgilendirme toplantılarına başladı. 4 büyük mahalleyi kapsayan dönüşüm projesi için önce siyasi partilerin ilçe başkanlarına sonrasında muhtarlar, meclis üyeleri ve kentsel dönüşüm ile ilgili sivil toplum kuruluşlarına süreç hakkında bilgi verildi. Başkan Ali Engin “İlçemiz için son derece önemli olan kentsel dönüşüm konusunda ortak akıl ile yol alacağız, kimseyi mağdur etmeyeceğiz” dedi.

Narlıdere’de gündem “Kentsel Dönüşüm”

Narlıdere Belediyesi tarafından yürütülen ve uzun yıllardır kent gündeminde yer alan Kentsel Dönüşüm Planları geçtiğimiz ay Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanarak askıya çıkartıldı. Süreç doğrultusunda bilgilendirme çalışmalarını hızlandıran Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin; CHP, İyi Parti, Ak Parti ve MHP ilçe başkanları ile bir araya gelerek planlar hakkında bilgi verdi. Başkan Engin, bir sonraki toplantıda ise mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve kentsel dönüşüm ile ilgili sivil toplum kuruluşları ile toplantı yaptı. Toplantıda; askıya çıkarılan imar planları hakkında bilgi verildi, fikir alışverişinde bulunuldu. Ortak akıl ve dayanışma ile yürütülecek olan süreçte, hiç kimsenin mağdur edilmeyeceği belirtildi.

CUMA VE PAZARTESİ GÜNÜ HAK SAHİPLERİ İLE BULUŞULACAK

Planların askı sürecinde bilgilendirme toplantılarına devam edecek olan Başkan Engin, 22 Ekim Cuma günü saat 12.00’de, Atatürk ve 2. İnönü mahallelerindeki hak sahipleriyle, 25 Ekim Pazartesi günü ise Çatalkaya ve Narlı mahallelerindeki hak sahipleri ile saat 15.00’te Atatürk Kültür Merkezi’nde bir araya gelecek. 

“AMACIMIZ UZLAŞIYI SAĞLAMAK”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin "Gelecek nesillere daha modern ve yaşanabilir bir Narlıdere bırakmak için çaba sarf ediyoruz. Bu doğrultuda 4 mahallemizde yürütülen kentsel dönüşüm planları onaylanarak askıya çıkarıldı. Amacımız ortak akılla, kimseyi mağdur etmeden, hak yemeden bu süreci tamamlamak. Halka rağmen değil, halk ile birlikte, örnek bir dönüşüm gerçekleştirmek istiyoruz. Bunun için de maksimum uzlaşıya ihtiyacımız var. Bilgilendirme toplantıları ile bunu sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0