MİNİK AYDA HALA ANNESİNİ BEKLİYOR

Ayda annesinin vefatını henüz bilmiyor

MİNİK AYDA HALA ANNESİNİ BEKLİYOR

İzmir'deki depremin mucizelerinden olan Ayda'nın en büyük destekçisi enkaz altında ona moral veren ve rahatlatan annesiydi. 91 saat sonra Ayda enkazdan kurtarıldı ama annesi hayatını kaybetti. Ayda bebek, maalesef gelemeyecek olan annesini bekliyor.

3,5 yaşındaki Ayda ve annesi İzmir'deki evlerini yerle bir eden depreme parktan eve döndükten dakikalar sonra yakalanmıştı. Yıkılan Rıza Bey apartmanda moloz yığınlarının altında anne Fidan Gezgin, son nefesine kadar  kızı korkmasın diye çabaladı.

Annesinin dedikleri hep aklında

O anlarda konuştukları her şey Ayda'nın hafızasında. Annesinin ona nasıl moral verdiğini, "Baban bizi kurtaracak" dediğini hatırlıyor.

Ayda'nın babası Uğur Gezgin:

"Annesinin geleceğini zannediyor. Eşim ona enkaz altında, 'Baban bizi gelecek kurtaracak, merak etme, imdat diye bağır' demiş. Bir süre konuşmuşlar. 'Baba beni kurtardın annemi de kurtardın mı, doktorlar tedavi mi ediyor?' gibisinden o tarz sorular soruyor."

Minik Ayda, 91. saatte alkışlarla çıkarıldığı enkazda annesinin hayatını kaybettiğini bilmiyor. Halen babası ve ağabeyiyle bir yakınlarının evinde kalıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0