MHP lideri Bahçeli'den açıklamalar

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor

MHP lideri Bahçeli'den açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli'nin konuşmasının satırbaşları şöyle:

"Bize göre Türk milleti tarihe geçen bir kudretin adıdır. Bu soylu milletin tarihi varlığına kast etmek hiç kimsenin üstesinden gelebileceği bir şey değildir. Siyaset eğer tarihe sırtını vermezse gücünü ve güvenini milletten almazsa üreteceği yalnızca kriz ve kutuplaşma olacaktır.

Rehin altındaki muhalefet partilerinin açmazı budur. Zillet ittifakının ne cevabı cevap ne siyaseti siyasettir. Cumhuriyetin birinci yüzyılını oluşturan milli mukavemet ölçülerimizle, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına vasıl olabilmesi için şimdi yapılacakların muhtevası nasıl tasarlanmalıdır? Bugün hem söyleyip hem yapacaklarımızın Türk milletini yeni bir 13 asır taşıması neden mümkün olmasın?

Başkaları yalnızca çıkarları peşinde koşabilir ancak biz öyle yapamayız. Bizim farkımız Türk milletine duyduğumuz aidiyet bilincinde saklıdır. Bir yanda Adım Adım 2023, Komşum Nasılsın çalışmalarına başladık. Artık ev ev dolaşıyoruz. Komşularımızla buluşuyor, hatırlarını soruyoruz. 2023 yılı için söz birliği, inanç birliği yapıyoruz. 2023'e doğu açık hava toplantılarımızın bir yenisi 18 Aralık'ta Mersin'de yapacağız.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0