MHP'li Şahin: Tebessüm harekatı başlatıyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Bütün mukaddesatımız adına insanlarımıza ulaşmak zorundayız. Gönül kapılarını tebessümle açacak, 2023 seçimlerinde bütün milletimizi kucaklayarak zafer kazanacağız. Zaferin en önemli şehri de İzmir olacak. Seçim sathında 1200 gönül insanıyla ve 12 Bin Türk Milliyetçisiyle İzmir’i baştanbaşa kuşatacağız” dedi.

MHP'li Şahin: Tebessüm harekatı başlatıyoruz

MHP İzmir İl Başkanlığı ilçe teşkilatları istişare toplantılarını sürdürüyor. Dün Balçova İlçe teşkilatının ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Konak, Narlıdere, Buca ve Karabağlar ilçe Başkanları, yöneticileri ile birlikte İl yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı. İstişare toplantısında konuşan İl Başkanı Şahin, “2023 Seçimleri Türkiye’nin uyanışının tescilleneceği seçimler olacaktır. 15 Temmuzda başlayan Türk Milletinin uyanış harekâtı 2023 seçimleriyle zafere ulaşacak. Biz tüm hazırlıklarımızı bu hedefe göre yapıyoruz. İlçe teşkilatlarımızın her biri birer kale, her ülküdaşımız birer nefer olarak Genel Başkanımızdan gelecek emirleri bekliyor. İl Yönetim Kurulu üyelerimiz ve gönüllü kuruluşlarımızla Liderimizin ve genel merkezimizin talimatlarına hazırız.” Açıklamasını yaptı.   

Çaka Bey müjdesi

Kürsüye çıktığında sözlerine toplantının yapıldığı solonun ismiyle ilgili müjdeyle başlayan İl Başkanı Veysel Şahin, “Burada Sayın Valimiz Yavuz Selim Köşger Beyefendiye hepimiz adına yaptığım teşekkürü tekrarlayarak başlıyorum. Bugün toplantı yaptığımız bu salonun ismi onlarca yıldır Agamemnon Salonu’ydu. Bizim mücadelemiz ve Sayın Valimizin takdirleriyle ismi hak ettiği şekilde Çakabey olarak değiştirildi. Türk İzmir adına, Atatürkçü İzmir Adına, Cumhuriyet ve İstiklal şehri İzmir Adına başta Sayın Valimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

"Bir Maniniz Yoksa"

2023 Seçim hazırlıklarını teşkilat çalışmaları, sivil topluk kuruluşları ziyaretleri ve çeşitli kampanyalarla çok yönlü olarak sürdüren MHP İzmir İl Başkanlığının son kampanyası hakkında da bilgi veren Başkan Şahin, “Bir Maniniz Yoksa Çay İçemeye Geliyoruz” kampanyamız sizlerin desteği ve sahiplenmesiyle günden güne büyüyor. Kapılar çalınıyor, kapılar açılıyor, gönüller fethediliyor. Bir bardak çay ve tebessümlerle kurduğumuz gönül köprüleri daha da güçleniyor. Geleneğimiz diriliyor. Vatan sevgimiz, millet ve bayrak aşkımız devlet çatısı altında büyüyor. Hanımlarımızın da iştirakiyle kampanyamız gücümüze güç katıyor. Otuz ilçemize eskimiz yenimiz, gencimiz yaşlımız, kadınımız erkeğimiz kim varsa omuz omuza kol kola mücadele ediyoruz. Bu kampanya ile çok büyük başarılar kazanacağız.” açıklamasını yaptı.

Bin 200 yönetici 12 bin görevli

İl Başkanı Veysel Şahin, “15 Temmuz günü başlayan Türk Milletinin uyanışı 2023 seçimlerinde de sürecektir. Biz Türk Milliyetçileri olarak bütün mukaddesatımız adına insanlarımıza ulaşmak zorundayız. Gönül kapılarını tebessümle açacak, 2023 seçimlerinde bütün milletimizi kucaklayarak zafer kazanacağız. Zaferin en önemli şehri de İzmir olacaktır. Seçim sathında 1200 Yönetici gönül insanıyla ve 12 Bin görevli Türk Milliyetçisiyle İzmir’i baştanbaşa kuşatacağız. Önümüzde tarihimizin en önemli ve en anlamlı seçimlerinden biri olan 2023 Seçimleri var. Dava ve yol arkadaşlarımdan rica ediyorum. Bu dönemde omuz omuza kol kola gönül gönüle olmak hiç durmadan çalışmak zorunluluğumuzu unutmasınlar. Yorulanlar, gevşeyenler ve dinlenmek isteyenler olabilir. Onları kınamıyorum. Ama biz koşmak zorundayız, ama biz tek yumruk olmak zorundayız; çünkü biz 2023 Lider Ülke Sevdasıyla Liderimizin ve Genel Merkezimin ardında zafer kazanmak zorundayız. Her gün iki saat fazla çalışarak bunu başaracağız.” İfadelerini kullandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0