Memleket Partisi'nden Menemen'deki arazi satışına karşı imza kampanyası!

Memleket Partisi Menemen İlçe Başkanlığı, belediyenin Seyrek Villakent Mahallesi’ndeki arazisinin satışı için belediye başkan vekiline yetki verilmesine karşı çıkmak adına ilçede imza kampanyası başlattı. Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz "Halkın iradesini yansıtmayan böyle bir yönetimin bu denli büyük bir satış yetkisini istemesi etik değil. Ayrıca satarak kolay yoldan çözüm üretme çabası yanlıştır. Bu yanlıştan dönülmesini bekliyoruz" dedi.

Memleket Partisi'nden Menemen'deki arazi satışına karşı imza kampanyası!

Menemen Belediyesi'nin Seyrek Villakent Mahallesi’ndeki parsellerinin kat karşılığı satışı, takası, yap-işlet-devret modeli hasılat paylaşımlı kat karşılığı verilmesi, inşaat sözleşmesi yapılması için belediye başkan vekiline ve belediye encümenine yetki verilme önergesinin Ekim ayındaki meclis gündemine getirilmesi kamuoyunda tartışmalara yol açtı.

Dün yapılan basın açıklamasıyla satışın yapılmasına tepki gösteren CHP Menemen İlçe Başkanlığı'nın ardından bir hamle de Memleket Partisi Menemen İlçe Örgütü'nden geldi. İlçe Başkanlığı tarafından söz konusu arazinin satışına 'dur' denilmesi için Menemen Cumhuriyet Meydanı'nda imza kampanyası başlatıldı. Düzenlenen imza kampanyasına Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, il yöneticileri, Menemen İlçe Başkanı Berna Eyinç, Menderes İlçe Başkanı Abdurrahman Ergenay, Buca İlçe Başkanı Nizamettin Kalkan ve DEVA Partisi Menemen İlçe Başkanı Mahmut Genç katıldı.

Öte yandan CHP'den ihraç edildikten sonra Memleket Partisi'ne geçen Menemen Belediyesi eski Başkanı Tahir Şahin de imza kampanyasında yer alan bir başka isim oldu.

"YÖNETİMİN SATIŞ YETKİSİNİ İSTEMESİ ETİK DEĞİL"

Burada bir açıklama yapan Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, "Halkın iradesini yansıtmayan böyle bir yönetimin bu denli büyük bir satış yetkisini istemesi her şeyden önce etik değil. Bu yetki istemine karşı gelmek sadece bizi değil, Menemenlilerin geleceğini de yakindan ilgilendiriyor. Sadece şu an yaşayanların değil, gelecek kuşakların da sorunu olur. Ayrıca farklı kaynaklarla çözüm bulmak yerine, satarak kolay yoldan çözüm üretme çabası yanlıştır. Bu yanlıştan dönülmesini bekliyoruz" dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0