Konyalılar yine ‘Başkan Mehmet Aydoğan’ dedi…

Konyalılar Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 24.03.2022’de 12. Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Mehmet AYDOĞAN tüm üyelerin oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi.

Konyalılar yine ‘Başkan Mehmet Aydoğan’ dedi…

Yeni yönetime ve tüm üyelere teşekkür ederken Konyalılar Vakfı, KONFED(Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu), ESTOB (Ege Sivil Toplum Birliği) ve İSTÖP (İzmir Sivil Toplum Örgütleri Platformu) un çalışmalarında, yeni nesil sivil toplum kuruluşu anlayışı ile sadece hemşehricilik değil, toplumun tüm kesimlerini ortak bir paydada buluşturacak, eşitlikçi, uzlaştırıcı ve bütünleştirici hizmet sağlayarak  geleceğin toplumunu huzur ve refah içerisinde, barışçıl bir şekilde kurguladıklarını ifade etti.


Yaklaşmakta olan Ramazan Ayı için 40 senedir gerçekleştirdikleri sahur yemeği organizasyonu bu sene de sürdüreceklerini, ayrıca 500 kişilik iftar yemeği vereceklerini, 1000 kişiye erzak yardımında bulunacaklarını, 100 çocuğumuzu da bayramda giydireceklerini ifade etti.
İzmir’in sosyal ve kültürel hayatına önemli katkı koyacak, Hz Mevlana Kültür ve Sanat Merkezi’nin yapım çalışmalarına başladıklarını müjdeledi.
Üniversite öğrencilerinin büyük sıkıntı yaşadıkları yurt sorununun giderilmesi için 500 öğrencilik yurt inşaatının yapım komisyonunun kurulduğunu, en kısa zamanda yapımına başlanacağını paylaştı.
 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0