Kılıçdaroğlu İzmir'e geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2 günlük program kapsamında İzmir’e geliyor. 17-18 Haziran tarihlerinde İzmir'de olması planlanan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Parti Meclisi (PM) üyeleriyle toplantı yapacağı öğrenildi. Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Kılıçdaroğlu'na ve beraberindekilere de 3 yıl sunumu yapması bekleniyor.

Kılıçdaroğlu İzmir'e geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2 günlük program kapsamında İzmir'e geliyor.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 17-18 Haziran tarihlerini kapsayan İzmir ziyaretinde Parti Meclisi (PM) üyeleriyle toplantı yapacağı aktarıldı.

Çeşme’de gerçekleşeceği öğrenilen iki günlük kampta PM üyelerinin saha çalışmalarına yönelik planlamanın yapılacağı ve yol haritasının belirleneceği kaydedildi.

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Kılıçdaroğlu ve beraberindekilere üç yıllık görev süresinde yaptığı hizmetler hakkında sunum yapacağı belirtildi.

Kılıçdaroğlu'nun ayrıca PM Üyeleri, milletvekilleri ve il örgütü ile birlikte kentte saha çalışması yapacağı o prgramında önümüzdeki il yönetim kurulu toplantısında belli olacağı ifade edildi.

Kılıçdaroğlu İzmir'e son olarak geçtiğimiz Şubat ayında Buca Metrosu'nun temel atma törenine katılmak için gelmişti.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0