Kılıçdaroğlu: Erdoğan, haksızlık etmişsin Abdülkadir Selvi’ye

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben, “Erdoğan, haksızlık etmişsin Abdülkadir Selvi’ye. Arkadaşlarım saymış, son bir yılda Hürriyet gazetesindeki köşesinde, hakkımda 168 yazı yazmış. Mahkemeden uzaklaştırma kararı mı çıkartsam diye düşündüm; gözü benden başka hiçbir şey görmüyor” dedi.

Kılıçdaroğlu: Erdoğan, haksızlık etmişsin Abdülkadir Selvi’ye

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçen gün katıldığı bir televizyon yayınında söylediği “Abdülkadir Bey, köşende gereğini yapacaksın. Ahmet Bey (Hakan) gereğini yapıyor" sözlerine ilişkin sosyal medya hesabında bugün bir paylaşım yaptı. Hürriyet gazetesi köşe yazarı Abdülkadir Selvi’nin son bir yılda kendisi hakkında 168 yazı yazdığını belirten Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Erdoğan, haksızlık etmişsin Abdülkadir Selvi’ye. Arkadaşlarım saymış, son bir yılda Hürriyet gazetesindeki köşesinde, hakkımda 168 yazı yazmış. Mahkemeden uzaklaştırma kararı mı çıkartsam diye düşündüm; gözü benden başka hiçbir şey görmüyor.”

KILIÇDAROĞLU MERHUM MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN OĞLU FATİH FURKAN İLE GÖRÜŞTÜ

Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu, helikopter kazasında yaşamını yitiren eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile görüştü.

Görüşmeyi sosyal medya hesabında bugün yaptığı paylaşımla duyuran Kılıçdaroğlu, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümü üzerindeki şüpheleri kaldırmak için çalışacaklarına söz verdiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu Fatih Furkan ile görüştük. Babasının ölümü üzerindeki şüpheleri kaldırmak için ciddiyetle araştırma yapacağımızın sözünü verdim. Kendisi de buna katkı sağlayacak bir dosya teslim etti. Açık yaraları kapamadan ülke huzur bulamıyor. Kapatacağız.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0