"KEMAL ÜNSAL TUTUKLANSIN"

Kemal Ünsal tutuklansın etiketi nedir?

"KEMAL ÜNSAL TUTUKLANSIN"

Sosyal medya kadınlara taciz ve tehdit mesajları atan Kemal Ünsal’ı konuşuyor. Gece yarısı şiddete uğrayan kadınlar, Twitter’dan Kemal Ünsal tarafından atılan mesajları paylaşarak destek istedi. Kısa sürede #kemalünsaltutuklansın etiketi trendler arasına girdi.

Kemal Ünsal, sosyal medyada infial yaratan paylaşımları, kadınlara yazdıklarıyla tepkilere neden oldu. Mesaj attığı kadınların fotoğraflarıyla sahte hesaplar açan Kemal Ünsal’ın evli olduğu ortaya çıktı. Açtığı hesaplarda cinsel içerikli paylaşımlar yapan ve kadınları bu şekilde tehdit eden Kemal Ünsal’ın tutuklanması için sosyal medyada kampanya başlatıldı.

Kadın cinayetleri her geçen gün artış gösterirken, Kemal Ünsal ismiyle kadınları taciz eden bu şahıs, hapis yatmayacağını, girerse de çabucak çıkacağını mesajlarında yazmıştır. Kadınlara tehditler savuran ve tacizde bulunan şahıs, devlete, Cumhurbaşkanına, İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, Hz. Peygambere, Türklere, orduya ve polis memurlarına da aynı şekilde hakaret etmektedir. Twitter üzerinden halka açık şekilde bulunan ekran fotoğrafları, etik açıdan sansürlenmiştir. Aynı şekilde  eşi ve çocuğu bulanıklaştırılmıştır.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2021, 11:28

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0