İzmir Basın Yayın Derneği Yönetimi Kadifekale'yi Gezi

İzmir Basın Yayın Derneği (İBYAD) Yönetim Kurulu üyeleri aylık olağan toplantısını Kadifekale'de gerçekleştirdi. İBYAD Başkanlığı görevi haricinde Kadifekale Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanlığı'nı da yürüten Salih Erkek, topantı sonrası İBYAD Yönetim Kurulu Üyelerine Kadifekale'yi gezdirdi

İzmir Basın Yayın Derneği Yönetimi Kadifekale'yi Gezi

İzmir Basın Yayın Derneği (İBYAD) Yönetim Kurulu üyeleri aylık olağan toplantısını İzmir'in tarihi bölgesi olan Kadifekale'de gerçekleştirdi. İşletmesini merhum Hüseyin Tabar'ın oğulları Cesur – Mesut Tabar kardeşlerin yaptığı Kadifekale Sur İçi Kırbahçe'de bir araya gelen İBYAD yönetimi kahvaltılı toplantısını gerçekleştirdikten sonra tarihi bölgeyi gezdi.

BAYRAK ALTINDA RESİM ÇEKİLİP İZMİR'İ SEYRETTİLER

İzmir Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Dernek Başkanı Salih Erkek'in daveti üzerine 22.10.2022 günü Kadifekale'de bir araya geldi. Aylık olağan toplantısını gerçekleştiren İBYAD yönetimi daha sonra aynı zamanda Kadifekale Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanlığı görevini de yürüten Salih Erkek ile birlikte Kadifekale tarihini inceledi. Geçmiş yıllarda Kadifekale Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bahseden Erkek Kadifekale'de bulunan Türkiye'nin ikinci büyük sivil bayrağını İzmit Ticaret Odası katkılarıyla Kadifekale Surlarına Kadifekale Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği olarak diktiklerini hatırlattı.

TAKI STANDINI GEZİP TARİHE EŞLİK ETTİLER

İzmir'in en eski tarihi bölgesini yönetim kurulu olarak gezen İBYAD ailesi birkaç saatlik programda sur içinde bulunan takı tasarım standlarını da gezdi, İzmir'in en güzel ve eşsiz manzarasında resim çekildikten sonrası tarihi bölgeden ayrıldı. İBYAD yöneticileri yerli ve yabancı turistlere "Kadifekale'nin gezilip görülmesi gereken bir yer olduğunu, asayiş konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmadığını ve kesinlikle Kadifekale'ye gönül rahatlığı ile gezi yapabilecekleri" çağrısı geldi.














Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2022, 08:39

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0