İmamoğlu: İstifanı bekliyorum Bakan bey!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Süleyman Soylu'nun kendisi hakkında yaptığı açıklamaya sert cevap verdi. Soylu'nun paylaşımını alıntılayan İmamoğlu, "İstifanı bekliyorum Bakan bey!" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu: İstifanı bekliyorum Bakan bey!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

Soylu, “İmamoğlu, basın açıklamamızdaki telefon görüşmesi konuşmasına verdiği cevapta ‘Süleyman Soylu’yu aramadım’ demiş. Bu da bir yalan. Defalarca arama yapıp şahsımla görüşme yaptığı, her şeyden önce Cenab-ı Hakk’ın kayıtlarında ve sonrasında beşer olarak bizlerin ve kendi zihninde mevcuttur” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN’I ETİKETLEDİ, SOYLU’NUN İSTİFASINI İSTEDİ

Bu açıklamaya İmamoğlu’ndan sert yanıt geldi. Soylu’nun paylaşımını alıntılayan İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da etiketleyerek, “Cenab-ı Allah'ı iftirana, yalanına ve o kötü diline eklememeni öneriyorum! İddianı ispat edemiyorsan, yapman gereken belli. İstifanı bekliyorum Bakan bey!” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde, “Bir süre önce İmamoğlu saygılarını sunarak beni arayıp yardım istedi” iddiasında bulunmuştu.

İBB Başkanı İmamoğlu da, Soylu’yu yalanlayarak, “Bakan Soylu ‘Saygılarımla' diyerek kendisini aradığımı ve yardım istediğimi söylemiş. Bu kuyruklu bir yalan! İstihbarat sende, telefon takibi sende, tüm bilgilere erişme gücün var. Bunu ispat edersen ben, edemezsen sen istifa etmelisin. hodri meydan” ifadelerini kullanmıştı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0