Gürbüz'den Soyer'e ziyaret: Neler konuşuldu?

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Foça Belediyesi Meclis üyeleri Raşit Dirim ve Hakan Barçın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Foça'da devam eden ve gelecekte yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Gürbüz'den Soyer'e ziyaret: Neler konuşuldu?

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Gürbüz’e Foça Belediyesi Meclis üyeleri Raşit Dirim ve Hakan Barçın da eşlik etti.

Görüşmede ilçede devam eden çalışmalar ve gelecekte yapılması planlanan projeler masaya yatırıldı. Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne Tarihi Kentler Birliği tarafından takdir edilen Başarı Ödülü de Dirim tarafından Başkan Soyer’e iletildi.

Başkan Gürbüz, ziyaretin detaylarını sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı:

“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’i, Foça Belediyesi Meclis Üyelerimiz Sayın Raşit Dirim ve Sayın Hakan Barçın’la birlikte ziyaret ettik.

İlçemizde devam eden çalışmalarımızı ve gelecekteki projelerimizi değerlendirip istişarede bulunduk.

Yakın zamanda 2 önemli projenin açılışını gerçekleştireceğiz. Foça’mıza verdiği destekler ve katkıları için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e teşekkür ediyoruz.

Görüşmemiz öncesinde, aynı zamanda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Tarihi Kentler Birliği Üyesi olan Sayın Raşit Dirim; İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne Tarihi Kentler Birliği tarafından takdir edilen Başarı Ödülünü, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e iletti.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0