GSM OPERATÖRLERİNDEN YERLİ MESAJLAŞMA UYGULAMASI

Turkcell, Türk Telekom ile Vodafone yerli mesajlaşma ve sosyal medya uygulamaları için işbirliği yapacak.

GSM OPERATÖRLERİNDEN YERLİ MESAJLAŞMA UYGULAMASI

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone yerli mesajlaşma ve sosyal medya uygulamaları için işbirliğine imza attı. Turkcell, Türk Telekom müşterileri ve Vodafone İletişim Pass kullanıcıları BiP ve Yaay'ı internet kotalarından harcama yapmadan kullanabilecek.

Şirketlerden yapılan açıklamada, "Bu kapsamda Türk Telekom müşterileri Türkiye’nin iletişim ve yaşam platformu BiP’i, Turkcell kullanıcıları ise Türk Telekom’un yeni nesil sosyal medya platformu Yaay’ı internet kotalarından harcama yapmadan kullanacaklar. Her iki uygulama aynı zamanda diğer uygulamalarla birlikte Vodafone’un İletişim Pass paketinde ücretsiz sunulacak" denildi.

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, "Türkiye’nin teknoloji şirketleri bir araya gelerek ülkemiz için tarihi bir anlaşmaya imza attı" dedi ve ekledi:

"Türk mühendislerinin geliştirdiği yerli uygulamalarımızı vatandaşlarımız artık gönül rahatlığıyla kullanabilecek. Bu sayede Türkiye’nin verileri ülke içerisinde güvenle kalacak. Yerli mesajlaşma uygulamalarının tercih edilmesine destek sunacak bu anlaşmanın önümüzdeki dönemde bu konuda yapılacak yeni işbirliklerinin de önünü açacağına inanıyoruz. Ülke insanımız adına yapılan bu işbirliğimizin Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyor, Türk Telekom ve Vodafone Türkiye yöneticileri başta olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlara teşekkürlerimi sunuyorum."

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2021, 13:51

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0