Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda düşecek mi?

Erdoğan’ın avukatı Ahmet Özel, CHP İzmir örgütünde ve İzmir'deki belediyelerde görevli 4 isim hakkında suç duyurusunda bulundu. Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Dila Koyurga gözaltına alındı

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda düşecek mi?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Ahmet Özel, Cumhurbaşkanına hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Gençlik Örgütleri İzmir İl Sekreteri ve Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Dila Koyurga hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunda şöyle denildi:

"Şüpheli, Twitter isimli sosyal paylaşım sitesi üzerinden yazmış olduğu yorumlar ile Müvekkilin kişilik haklarına saldırı kastıyla şeref, haysiyet ve onuruna yönelik alaycı ifadelerle ağır hakaret ve saldırıda bulunmuştur."

Hakkında suç duyurusunda bulunulan kişilerin CHP İzmir İl Başkanı Yardımcısı Yasin Ergül, CHP Gençlik Örgütleri İzmir İl Sekreteri ve Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Dila Koyurga, CHP’li Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ve CHP İzmir İl Teşkilatı üyesi Caner Gül oldukları öğrenildi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'nın, Cumhurbaşkanına hakaretten ceza alması durumunda Belediye Başkanlığı'ndan alınma olasılığı siyaset gündemini ayrıca meşgul ediyor.

Evrim Hüsem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0