DOĞAN CÜCELOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Psikolog Doğan Cüceloğlu'nun nasıl vefat ettiği belirlendi.

DOĞAN CÜCELOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Beşiktaş'taki evinde ölü bulunan psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu bugün son yolculuğa uğurlandı. Çok sayıda kitabı bulunan Doğan Cüceloğlu, 83 yıllık hayatında, öğrencilere, öğretmenlere, ebeveynlere ve iş insanlarına yönelik seminer, konferans ve atölye çalışmaları düzenledi. Ardından 7'den 70'e bir çok seven bırakan Doğan Cüceloğlu öğle namazına müteakip kılınacak namaz sonrası Aşiyan Mezarlığı'na defnedildi. Eşi ve ailesi Cüceloğlu'nun Türk Bayrağına sarılı tabutu başında gözyaşı döktü. Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, “İnsanlarımızın ruh dünyasına gönlüne hitap edebilmiş kıymetli bir bilim insanıydı”dedi. Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden ünlü psikolog Doğan Cüceloğlu'nun ölüm sebebi anlaşıldı. Konuyla ilgili yapılan incelemelerde Adli Tabip hazırladığı raporda Doğan Cüceloğlu'nun Aort damarı yırtılması sonucu hayatını kaybettiğini belirledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 83 yaşındaki psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun dün öğle saatlerinde Beşiktaş Akatlar'daki evinde hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma başlatılmıştı. Yapılan incelemelerde Adli Tabip Cüceloğlu'nun Aort damarında yırtılma olduğunu ve buna bağlı olarak ölümünün gerçekleştiğini belirledi.

Doğan Cüceloğlu son yolculuğuna uğurlandı!

EŞİNİN İLK İFADESİ

Olay yerinde alınan ilk ifadelerde ise Cüceloğlu'nun eşi Yıldız Cüceloğlu'nun, saat 13.30'da evden çıktığını, bilinen bir rahatsızlığı olmayan eşinin 2 yıl önce kalp ameliyatı geçirdiğini anlatarak, temizlik görevlisine de güvendiklerini söylediği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2021, 15:24

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0