Dağ’dan muhalefetin ‘milat’ eleştirilerine yanıt: Bu partiye ömür biçenler…

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği 'Vefa iftar' buluşmasında konuştu. Muhalefetin AK Parti’ye yönelik yaptığı “miladını doldurdu” eleştirilerine yanıt veren Dağ, “Bu partiye ömür biçenler yine ömür biçmeye başladılar. Biz bunu hep duyduk. ‘AK Parti ANAP gibi tarihteki yerinin alacak’ diyorlardı. Yıl 2008’di. Bugün AK Parti hala iktidar. Bugün de aynı şeyi yapıyorlar. 2032’de de AK Parti burada olacak” dedi.

Dağ’dan muhalefetin ‘milat’ eleştirilerine yanıt: Bu partiye ömür biçenler…

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı, 'Vefa iftar' buluşması düzenledi.

İl Başkanlığının bahçesinde düzenlenen buluşmaya ev sahibi sıfatıyla AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak’ın yanı sıra; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı ve Cemal Bekle, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan katıldı.

DAĞ: 2032’DE DE AK PARTİ BURADA OLACAK

Genel Başkan Yardımcısı Dağ, muhalefet tarafından AK Parti’ye yönelik yapılan “miladını doldurdu” eleştirilerine yanıt verdi ve “Ramazan hepimizin birlik ve beraberlik içinde değerlendirdiği maneviyatını buram buram hissettiğimiz ve bu maneviyatla topluma, insanlara yaklaştığımız güzel bir ayımız. 2 yıldır alanlarda fazla olamadık ama bundan sonra daha çok sokaklarda olacağız daha çok eve gireceğiz. AK Parti’nin partileşme yılı 21 sene. 21 senedir daha ilk gün parti ilk kurulduğunda partiden içeri giren ve şu anda hala burada olan arkadaşlarımız var. Yıllar boyu bu davaya, bu hizmet kervanına, Türkiye’ye hizmet aka bir nebze olsun katkı saplamak için çalışan arkadaşlarımız var. Hayatımızı başka bir yerde başka bir şekilde de geçirebilirdik, hayatımızın 15 yılı bu partinin bir yerlerinde gerek milletvekili gerek genel başkan yardımcısı gerek il başkanı görevlerinde çalıştım. İzmir AK Parti yetiştirir derken burada güzel bir görev oluştu. Her kardeşimiz bayrağı aldı görevini yerine getirdi ve kendinden sonrakilere devretti. Bu partiye ömür biçenler yine ömür biçmeye başladılar. Biz bunu hep duyduk. Onların söylediklerinin hiçbiri gerçekleşmedi. ‘AK Parti ANAP gibi tarihteki yerinin alacak’ diyorlardı. Yıl 2008’di. Bugün AK Parti hala iktidar. Bugün de aynı şeyi yapıyorlar. 2032’de de AK Parti burada olacak” dedi.

SÜREKLİ: 2023 VE 2024’TE İZMİR’DE FARKLI BİR TABLO OLACAK

Buluşmada kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Sürekli, “AK Gençlik yetiştirir diyorlar ama İzmir AK Gençlik daha farklı yetiştiriyoruz. Bir genel başkan yardımcısı ve bir genel başkan çıktı buradan. Ne mutlu bize. Gençlikteki arkadaşlarımızın birçok önemli görev aldığını görüyoruz. AK gençlik yetiştiriyor ve yetiştirmeye devam edecek. Her zaman hep birlikte daima ileri, İzmir’de inşallah 2023 ve 2024’te daha farklı bir tabloyla karışılacağımızı ifade etmek istiyorum” diye konuştu. 

İNAN: 1 YILDAN AZ BİR SÜREMİZ KALDI

Gençlik Kolları Genel Başkanı Taslak ise; İzmir’in adının ve çalışmalarının tüm ülkeye örnek olduğunu belirtti ve şunları söyledi; “Bugün Ankara’da İzmir ekolü konuşuluyorsa ve Türkiye’nin dört bir yanında İzmir teşkilatının yaptığı çalışmalar konuşuluyorsa hiç şüphesiz 2002’den beri emek veren geçenlerimize çok şey borçluyuz. 12 senemiz oldu. 12 senede burada herkesle büyük bir aile olduk. Bu aile 2010’dan itibaren, partimizin verdiği her görevde başarılı oldu. Şimdi İzmir AK gençlik ailesi cumhurbaşkanımızın teveccühüyle buradan edindiğimiz tecrübelerle çok önemli bir seçime doğru yürüyor. AK Parti her zaman girmiş olduğu seçimlerden gençlerin desteğiyle birinci parti olarak çıktı. Dün girdiğimiz seçimlerin hepsinde gençlerin oyu vardı ama şunu iddia ediyorum: 2023’te en çok gençlerin oyunu alan parti olacağız hem Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden cumhurbaşkanı AK Parti’yi de iktidar yapacağız. 1 seneden az bir süremiz kaldı. Edindiğimiz her tecrübeyi ve çalışmalarımızı sahaya yansıtmak zorundayız. Bunu yaparken yaslandığımız hikaye sizlersiniz.  İstanbul'da gençlere yönelik çalışmaları gördüğümüzde İzmirli gençlik olarak üzülüyoruz. Cumhurbaşkanımızın Fatih de daha geçen hafta açtığı kütüphaneyi gezmenizi isteriz. İstanbul, Ankara, İzmir'd eCHP’li belediyelerin son 2 senedir gençlerle ilgili bir icraatını göremedik. Zaten İzmir’de 20 yıldır gençlere dair ortaya koydukları hiçbir gayret yok. Biz bunları daha fazla anlatacağız. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0