Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Ali Çelebi'ye rozet taktı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Ali Çelebi'ye rozet taktı

 Erdoğan konuşmaya başlamadan önce partiye katılan Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'ye AK Parti rozeti taktı. Öte yandan AK Parti'ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, “AK Parti ailesinin ve Cumhur İttifakı'nın görüşleri belli. Elimden gelen desteği vermeye geldim. Benim için çok onurlu bir görev ” dedi.

CHP'den Memleket Partisi'ne geçen ve son olarak oradan da istifa eden bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi, AK Parti'ye katılmıştı.

Mehmet Ali Çelebi, yeni partisinin grup toplantısına katıldı.

AK Parti Grup Toplantısı öncesinde basın mensuplarının partiye katılmasıyla ilgili sorularını cevaplayan Çelebi, “Milli konulardaki tutumumuz belli. AK Parti ailesinin ve Cumhur İttifakı'nın görüşleri de belli. Elimden gelen desteği vermeye geldim. Benim için çok onurlu bir görev.” dedi.

Çelebi, yeni partisinin koltuğunda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı bekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına başlamadan önce, partiye katılan Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'yi kürsüye çağırdı ve AK Parti rozeti taktı.

Çelebi, kürsüde yaptığı açıklamada, "Öncelikle Allah utandırmasın. Neden buradayım? Sayın Cumhurbaşkanım siz canınızla, ben özgürlüğümle, milletimiz de bağımsızlığıyla tehdit edildi. Eğer siz 15 Temmuz gecesi direnmeseydiniz bugün ben kumpaslarda yargılanan komutanlarımız, kardeşlerimiz ve Türkiye'nin önde gelen binlerce ismi o gece aileleriyle birlikte katledilmiştik.FETÖ ile mücadelenizde yanınızdayım. Asker kökenli bir milletvekiliyim. Vücudum vatan toprağındandır. Birçok devre arkadaşım şehit düştü. Terör ile mücadelede yanınızdayım. Mavi Vatan'dan Suriye, Libya, Yunanistan'a... Mücadelemiz devam etmelidir. Türkiye Yüzyılı'nda bu yüzden yanınızdayım." ifadelerini kullandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0