Çorumlu yöneticiler İzmir’de buluştu

Çorumlu yöneticiler İzmir’de buluştu

Gazeteci ve Televizyoncu Çorum Haber Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Ali Erol DİKER'İN düzenlediği İzmir'deki Çorumlu savcılar, sanayiciler, hakimler, kaymakamlar, Avukatlar, Doktorlar ve bürokratlar Kaynaklar’da Ardahan kahvaltı salonunda buluştu.

Arsa Türk A.Ş firması yönetim kurulu başkanı Yılmaz Kurt'un sponsor olduğu kahvaltıda birçok üst düzey Çorum'lu muhteşem kahvaltıda bir araya geldi. Önümüzdeki günler içinde bu buluşmanın daha çok katılımlı olması yönünde görüş birliği içinde yapılması ile karar alınan etkinlikte “Biz Çorum'luyuz birbirimizden sorumluyuk” denildi. Saygı, sevgi ve hoşgörü içinde birlik ve beraberlik ile ‘biz’ duygusu içinde yürümeye mutlu olmaya devam edeceğiz da denilen etkinlikte, Çorum ruhunu yaşatmaya devam edeceğiz kararı alındı.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'nin de telefonla katıldığı kahvaltıda, Vali Çiftçi, “Şuan kahvaltıda bulunan tüm katılımcıları Dünya'nın merkezi Çorum ilimize bekliyorum. Çorumlular ile onur ve gurur duyuyorum” dedi. Telefon görüşmesi sırasında Vali Mustafa Çiftçi, kahvaltıya katılan Çorumlular tarafından alkışlandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0