CHP’YE ZARAR VERMEK ZORUNDA MISINIZ GÖKÇE GÖKÇEN?

Gökçe Gökçen'in önerisi tepki topladı

CHP’YE ZARAR VERMEK ZORUNDA MISINIZ GÖKÇE GÖKÇEN?

CHP Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe göçken’in uyarısı tepki çekti. Gökçen, trans bireylerin cinsiyet değiştirme ameliyatlarının devlet tarafından karşılanması gerektiğini dile getirdi.

Eha Haber’den Mutlu Tuncer’in yazısında ele aldığı konuda, ülkenin içinde bulunduğu zorlu ve aciliyet gerektiren durumların içinde bu konunun  gündeme oturması hoş karşılanmadı.

Ekonomik krizin yaşandığı, koronavirüsle mücadelenin devam ettiği ve İzmir’de 30 Ekim günü yaşanan depremin acılarının sarılmaya çalışıldığı bu günlerde Gökçen; “Transların hormon tedavisinde kullandıkları ilaçların ve cinsiyet değiştirme ameliyatlarının devlet tarafından karşılanması” önerisini gündeme taşıdı.

Sağlık çalışanlarının zorlu günler yaşadığı ve hastanelerin doluluk oranının her geçen gün arttığı bilinirken, ele alınan konu duyanları şaşkına çevirdi. İzmir’de hastanelerde acil ameliyatlar dışında bütün ameliyatlar durdurulmuş durumda. Buna rağmen insanların yönelimleriyle ilgili bir konuda hem gündemi hem de sağlık çalışanlarını meşgul etmek ve riske atmak, sorumluluk sahibi bir davranış olarak görülemedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fikret Tütüncü
Fikret Tütüncü - 3 yıl Önce

Ülkemizin o kadar sorunları varken, insanlar hayat pahalılığı altında ezilirken, Faşizm Demokrasiyi yok etmeye çalışırken, bu tip söylemler ne derece doğru. Anadolu’da buna sap yiyip saman sıçmak denir.

Kskli
Kskli - 3 yıl Önce

Ülkenin başka sorunu yoktu. Bu kadrolarla mi ülke yönetilecek. ? Biri gelir belediyeyi LGBT renklerine boyar.

SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0