CHP Tire’de görevden alınan Şenoyar'ın yerine o isim atandı!

CHP Tire'de ilçe başkanlığı görevinden alınan Hakan Şenoyar’ın yerine gelen isim belli oldu. CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği toplantıda, eski ilçe başkanı Şenol Sardoğan'ı Tire İlçe Başkanı olarak atadı.

CHP Tire’de görevden alınan Şenoyar'ın yerine o isim atandı!

CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, ilçede kurulmak istenen mermer ocağına dikkat çekmek için yarı çıplak bir kadın görseli paylaşması nedeniyle geçtiğimiz Pazartesi günü olağanüstü toplanan CHP İl Yönetim Kurulu tarafından görevden alınmıştı.

Şenoyar’ın görevden alınmasının ardından ilçeye atanacak ismin kim olacağı merak konusuydu. 

CHP İzmir İl Yöneticileri Hüseyin Kızılkaya ve Cumhur Dereli'nin atanacak ismin belirlenmesi için iki gün önce ilçede partililerle yaptığı görüşmelerde İsmail Güleç, Nejat Bozkurt ve Şenol Sardoğan’ın isimleri öne çıkmıştı. Kızılkaya ve Dereli, söz konusu isimleri İl Başkanı Deniz Yücel ile de paylaştı.

Örgütü kongreye götürecek ismi belirlemek için toplanan İl Yönetimi, yeni ilçe başkanı olarak Şenol Sardoğan’da karar kıldı. 

O İSME DİSİPLİN YOLU

Öte yandan İl Yönetimi'nin toplantıda il başkan yardımcısı Şener Akdemir'e sosyal medyadan yazdığı yazı nedeniyle hakkında disiplin dosyası hazırlanan Tire İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Recep Özen hakkında da karar verildiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Özen kınama cezası istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0