CHP'li Kılıç, öğrencilerin 'teknoloji etkinliği' denilerek AK Parti etkinliğine götürüldüklerini iddia etti

İzmir'de lise öğrencilerinin 'teknoloji etkinliğine götürüyoruz' denilerek AK Parti etkinliğine götürüldükleri iddia edildi. Konuya ilişkin sosyal medyadan açıklama yapan CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, "İnsanları rızası dışında parti üyesi yaptıkları yetmedi,şimdi de çocuklarımızı yalanla teknoloji etkinliği diye parti propagandasına götürüyorlar. Böyle siyaset olmaz" sözleriyle tepki gösterdi.

CHP'li Kılıç, öğrencilerin 'teknoloji etkinliği' denilerek AK Parti etkinliğine götürüldüklerini iddia etti

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı, dün Bornova Kültür Merkezi'nde "İlk Oyum Erdoğan'a" programı düzenledi. Programa Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de katıldı.

Öte yandan etkinlikle ilgili CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

"Teknoloji etkinliğine gidiyoruz" diye Menderes Şehit Mehmet Kıvık Anadolu Lisesi öğrencilerinin velilerinden izin alındığı ve öğrencilerin AK Parti'nin etkinliğine götürüldükleri iddia edildi.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç sosyal medyadan paylaşımlarda bulunarak sert tepki gösterdi.

Kılıç paylaşımında, "REZALET!!! İzmir Menderes Şehit Mehmet Kıvık Anadolu Lisesi öğrencilerini bugün teknoloji etkinliğine gidiyoruz diye götürüyorlar ancak öğrencilerimiz karşısında ‘İlk Oyum Erdoğan’a’ Recep Tayyip Erdoğan sloganları ve AKP bayraklarıyla karşılaşıyorlar.

İnsanları rızası dışında parti üyesi yaptıkları yetmedi,şimdi de çocuklarımızı yalanla teknoloji etkinliği diye parti propagandasına götürüyorlar. Böyle siyaset olmaz. Dersinin başında olması gereken çocukların Erdoğan propagandasında ne işi var? Bu kadar aciz misiniz?" ifadelerini kullandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0