CHP'li Beko’nun 'Göztepe' çağrısına AK Partili Kaya’dan jet yanıt: Torbalı hamlesi

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Göztepe Gürsel Aksel Stadı'ndaki mağaza ve dükkanların olduğu bölümlerin kulübe devrilmesi için kendisine çağrı yapan CHP İzmir Milletvekili Kani Beko'ya sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

CHP'li Beko’nun 'Göztepe' çağrısına AK Partili Kaya’dan jet yanıt: Torbalı hamlesi

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, pandemi döneminde gelir kaynaklarında azalma yaşayan Göztepe Spor Kulübü'ne can suyu olması için Gürsel Aksel Stadı’nın mağaza ve dükkan bölümlerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kulübe devredilmesi yönünde bir talepte bulunmuştu. Beko, ayrıca AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’ya da “Koyu Göztepe taraftarı olan AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya acaba konuya hassasiyetle yaklaşarak pandemi koşullarında geliri oldukça azalan kulüplerden olan Göztepe'mizin gelir kaynaklarını artırmaya yönelik bu beklentiye yönelik çabucak adım atar mı?" sözleriyle seslenmişti.

Beko’nun bu sözlerine Kaya’dan yanıt gecikmedi. Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda stadın devri konusunda ilk aşamanın tamamlandığını hatırlattı. Kaya ayrıca Gürsel Aksel Stadı’nın yapılış sürecinde İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan dava ile Torbalı’da Göztepe’ye bedelsiz tahsis edilen ancak sonradan belediye meclisi tarafından tahsisi iptal edilen arazi üzerinden göndermelerde bulundu.

Kaya’nın ifadeleri şu şekilde:

“Sn.Kani Beko, CHP'li belediyelerin tüm engellemelerine, açtıkları davalara rağmen nasıl ki o stadyumu yaptıysak söz konusu devir işleminin de gerçekleşmesini sağlarız. Göztepe'mize yabancı, geçmişi bilmeyen CHP'li diğer İzmir Milletvekilleri gibi siz de baltayı taşa vurdunuz!

Göztepe'mizin Başkanı Mehmet Sepil'e sorsaydınız, stadın devri konusunda bir sıkıntı olmadığını, ilk aşamanın tamamlandığını, benzer durumdaki Türkiye'deki diğer stadların da önünü açacak yasal hazırlığın yapıldığını, bakanlığın ve bizim çalışmalarımızı size anlatırdı.

Evet, dediğiniz gibi ben koyu bir Göztepe taraftarıyım. Sizin ise hangi kulübün taraftarı olduğunuzu bilmem. Kulübümüze siz de bir katkı sunmak isterseniz, CHP'li belediye tarafından Göztepe'mizin elinden alınan Torbalı'daki araziyle ilgili adım atın, samimiyetinize inanalım!”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0