CHP İzmir olağanüstü toplandı: Neler konuşuldu?

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu’nun olağanüstü toplantısında geçtiğimiz cuma ve cumartesi günleri Bakırçay ve Menderes Havzası’nda gerçekleştirilen geniş kapsamlı saha çalışması görüşüldü. Öte yandan İl Başkanı Deniz Yücel’in yarın Ankara'ya giderek, söz konusu saha çalışmasının raporlarını Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na teslim edeceği öğrenildi.

CHP İzmir olağanüstü toplandı: Neler konuşuldu?

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu bugün İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde olağanüstü toplandı. İl Başkanlığı’nda saat 15.00’te başlayan toplantı yaklaşık 1 saat sürdü.

Toplantının ana gündem maddesi CHP’nin farklı illerden gelen milletvekillerinin de aralarında olduğu 30 milletvekiliyle İzmir’in 8 ilçesi 190 köyünde 8-9 Ekim tarihlerinde yapılan saha çalışması oldu. Hafta sonu gerçekleştirilen saha çalışmasının çok olumlu geçtiği, ilçelerden güzel geri dönüşlerin alındığı ifade edildi.

Toplantının bir diğer gündem maddesiyse dün iki yıl aradan sonra gerçekleştirilen İl Danışma Kurulu oldu. İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi üzerine kurulu olan zirvede iktidara yürüyüş konusunda motive olunduğu, bunun kurula da yansıdığı belirtildi. Ayrıca danışma kurulunda yapılan bazı eleştirilerin yönetim kurulunca dikkate alınacağı aktarıldı.

YÜCEL ANKARA'YA GİDECEK

Öte yandan Yücel’in yarın günübirlik Ankara’ya gideceği, iki günlük saha çalışmasının raporunu bizzat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sunacağı ve Kılıçdaroğlu’nun İzmir programıyla ilgili görüşeceği öğrenildi. Kılıçdaroğlu, program kesinleşirse il binasının açılışı ve Karabağlar’da gerçekleştirilecek bir dizi açılış için İzmir’e gelecek.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0