CHP İzmir'den iki ilçede '2. bölge' mesaisi

CHP İzmir 2. Bölge Parti Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcıları Çetin Özdemir ve İsfahan Naki 2. bölgede bulunan Kemalpaşa ve Menemen İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. İl başkan yardımcıları, örgüte seçim hazırlıkları ve saha ziyaretleriyle ilgili talimatlarda bulundu.

CHP İzmir'den iki ilçede '2. bölge' mesaisi

CHP İzmir’de il başkan yardımcılarının 2. bölgedeki çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

2. Bölge Parti Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcıları Çetin Özdemir ve İsfahan Naki bugün Kemalpaşa ve Menemen ilçe örgütleriyle bir araya geldi.

İlk durak Kemalpaşa İlçe Başkanlığı olurken, ziyarette Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı Siyasi İşler ve Propagandadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şener Akdemir de yer aldı. Toplantıda CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, ilçenin son durumu hakkında bilgi verirken, il başkan yardımcıları da seçim hazırlıklarına yönelik talimatlar verdi.

İl başkan yardımcıları ayrıca örgüte dernek, STK, esnaf ve pazar yeri ziyaretlerini sıklaştırmalarını tavsiye ederken, örgütten her an seçim olacakmış gibi çalışmalarını sürdürmelerini de istedi.

İl başkan yardımcılarının Kemalpaşa’dan sonraki durağı Menemen İlçe Başkanlığı oldu. Burada da örgüte partinin iktidarı için birlik beraberliğin bozulmaması ve çalışmaların tüm hızıyla devam ettirilmesi yönünde mesajlar verildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0