CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU PARTİSİNİN GRUP TOPLANTISINDA KONUŞMA YAPTI

Kılıçdaroğlu CHP grup toplantısında açıklamalarda bulundu

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU PARTİSİNİN GRUP TOPLANTISINDA KONUŞMA YAPTI

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasında:

"Belediye başkanlarımıza şunu söyledim.

1 Daha önce de yaptılar Ramazan ayında da bunu yapacaklar. Yönettiğiniz belde de hiç kimseyi ayırmayacak herkesi kucaklayacaklar

2. Hizmeti belli kişiler, zümreler, akrabalar, yandaşlar için değil halk için yapacaksınız.

3. Belediyelerinizde fakir mahallelere pozitif ayrımcılık yapacaksınız.

4. Yoksullara yardım yaparken yoksulun onurunu koruyacaksınız dedim. Fakire yardım yaparken sağ elin verdiğini sol el görmeyecektir.

5 Harcadığınız her kuruşun hesabını millete verin dedim. İsrafla mücadele edin, israfla mücadele edin dedim. Belediyede atamaları yaparken işi ehline teslim edin. Belediyeyi adaletle yönetin dedik. ve bütün belediyelerimiz böyle yönetiliyor.

Bizde bir söz vardır; Allah insanı kuru iftiradan sakınsın diye. Montrö Sözleşmesi’nden rahatsız olan emekli amiraller bir açıklama yaptılar. Onların iradesi dışında açıklama metninde bazı değişiklikler yapıldı; birilerinin aracılığıyla gece yarısı bu metin yayımlandı. Onların iradesini suistimal edenler iktidara yakın olanlardır, yani saraya yakın olanlardır.

Saray buradan bir darbe iması çıkarmak istedi. Sonra da dönüp arkasında CHP var dedi. Ne oldu? Hani CHP vardı? Yav CHP ile ilgili tek kelime yok. Jandarma, polis senin elinde kalktın utanmadan sıkılmadan beni suçladın. Yav devlet yalan söyler mi! Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan zat yalan söyler mi ya! Allah insanı kuru iftiradan saklasın. Kibre bakın. Koltuğu uğruna yapmayacağı ve satmayacağı hiçbir şey yoktur.” dedi.

Hani CHP vardı arkasında. CHP’yle ilgili tek kelime yok. Devler senin elinde istihbarat senin elinde ve çıkıp utanmadan beni suçladın. Devlet yalan söyler mi? Cumhurbaşkanlığında oturan bir zat yalan söyler mi?

Makama bakın hırsa bakın böbürlenmeye bakın. Koltuğu uğruna yapmayacağı, satmayacağı hiçbir şey yok.

Kibir deseniz var, ahlaksızlık deseniz var. Pudra çekenleri hiç kimse unutmadı. Balık baştan kokarmış. O yüzden her türlü iftiraya hepimizin hazırlıklı olması lazım.

Biz saray beslemeleri değiliz biz alın teriyle kazandığımız parayla geçiniyoruz. Bu söylediklerimiz gerek ben gerekse milletvekili arkadaşlarımız anlatıyor.

Cumhuriyet Halk Parti’nin çalıştığı kadar hiç kimse çalışmıyor. Aldığımız parayı aylığı hak etmeye çalışıyoruz. Yan gelip yatmıyoruz, Saray’dan medet ummuyoruz. Çünkü biz halkın partisiyiz. Vatandaşlarımız arasında ayrım yapmıyor.

Türkiye coğrafyası bir alev topu gibi. Son bir yılda işsiz kalan 1 milyon 254 bin kişinin işine son verildi. 19 yılın sonucunda geldiğimiz noktada 10 milyon 219 kişi işsiz. bir ülkede 10 milyonun üzerinde işsiz olursa orada huzur olmaz. Ülkeyi yönetenler bunun farkında mı emin olun farkında değil. Onların bir eli yağda bir eli balda.

En tepedeki isim 3600 ek gösterge vereceğiz dedi. Niye yalan söylüyorsun. Oy almak için bir insan yalan söyler mi kendi vatandaşına ve üstelik cumhurbaşkanlığı koltuğunda otururken

Onlar devletin itibarını sıfırladı biz yücelteceğiz.

Korkudan sandığı getiremiyorlar.

Norveç’te hükümet 10 kişiden fazla insanın bir araya gelmesini yasaklamış. Ama bu başkan doğum gününü kutlamak üzere bir aile toplantısı organize etti ve doğum günü partsinde 13 kişi toplandı. Norveç’in devlet televizyonu bu olayı duyuruyor, TRT değil. Ardından emniyet gidip para cezası kestiriyor. İşte devlet budur. Buyrun bir de Türkiye’ye bakın. Lebaleb kongre yapıyorlar İçişleri Bakanı mı gidip ceza yazın diyecek? yürek ister yürek. Kural vatandaş için var saray için yok.

Kibir şeytana özgü bir kavramdır. Şeytan ne diyor ben Adem’e secde etmem kibir buradan başlıyor. Eğer kibir devleti yönetenleri teslim almışsa o ülke kolay kolay iflah olmaz

Amirallerin açıklamasında devlet kibirden arınmış olsaydı bildiriyi değiştirenler yakalayıp yargıya taşırlardı ama yapamazlar çünkü oradan besleniyorlar

Kibir dolayısıyla yarattıkları tablo sağlıkçılardan sadece 40o kişinin hayatına mal oldu. Vaka sayısında Avrupa birincisi dünya üçüncüsü olduk. Sorumlu kim? Memleketi bu kadar felakete sürükleyip binlerce kişinin ölümüne neden olanların sorumlusu kim? Kongreyi yapanlar yani Erdoğan.

Bilim Kurulu Norveçli, bir polis kadar cesaretiniz yok. İnsanlar ölüyor siz ne yapıyorsunuz? Sizin iradeniz ipotek altında, Rehin tutuluyorsunuz.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0