Çamdibi müzisyenlerinden mini konser

Seçimin başarısının ardından mahalle ziyaretlerine devam eden Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki Çamdibi’nde bulunan ‘Müzisyenler Kıraathanesi’nde şarkılarla karşılandı.

Çamdibi müzisyenlerinden mini konser

Sevilen balkan ezgilerini seslendiren Çamdibi müzisyenlerini kutlayan Başkan Eşki, “Tüm Bornova’yı bu güzellikle buluşturmak gerekir. Türkiye çapında ün yapmış Çamdibi müzisyenleriyle haftanın belirli günlerinde Bornova’nın çeşitli yerlerinde dinletiler düzenleyeceğiz. Bornova mutlu insanların kenti olacak” dedi.

Sanatın her alanını destekleyeceklerinin de altını çizen Başkan Ömer Eşki, “Müzik, toplumların evrensel dili, gönül köprüsü. Çeşitli konserler, festivaller, sokak etkinlikleri, fuarlarla dopdolu bir Bornova’yı inşa edeceğiz. Çeşitli konsept müzelerimiz, gezi alanlarımız olacak. İzmir’in ve Türkiye’nin her köşesinden insanlar Bornova’daki etkinlikleri, güzellikleri görmeye gelsinler istiyoruz” diye konuştu.

Müzisyenler Kıraathanesi’nin çevresinde toplanan Bornovalılar eğlenceli şarkılara tempo tutarak eşlik etti ve bol bol hatıra fotoğrafı çekti.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0