Bornova Merkez'de detaylı temizlik

Bornova Belediyesi’nin çevre temizliğiyle ilgili farkındalık yaratmak amacıyla Barbaros Mahallesi’nde başlattığı temizlik çalışmaları Bornova’nın merkezi ile devam etti. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, daha temiz bir Bornova için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Bornova Merkez'de detaylı temizlik

Bornova’nın en hareketli bölgelerinden olan Küçükpark, Cumhuriyet Meydanı ve Tarihi Büyük Çarşı, belediye bürokratlarının da katıldığı çalışma ile pırıl pırıl bir hale getirildi. Özellikle üniversite öğrencilerinin en uğrak yerlerinden olan Küçükpark meydanında başlayan temizlik hareketi detaylı bir şekilde Bornova’nın merkezindeki tüm sokaklara yayıldı.

Daha Temiz bir kent yaratmak için 326 personel ve 85 araç ile 7 gün 24 saat görev başında olan Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün rutin işleri dışında gerçekleştirilen çalışma kapsamında yollar süpürge araçları ile süpürüldü, çevredeki çöpler toplandı, konteynerler yıkandı.
 
Daha duyarlı olalım
Barbaros Mahallesi’nde başlayan çalışmanın 2023 yılında da devam edeceğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Her 10 günde bir farklı mahallemizde olacağız. Biz Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan tüm yatırımları yaptık. Araç ve ekipmanlarımızı yenileyerek sayısını arttırdık. Daha temiz bir Bornova için var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan da çevre çevre konusunda daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Bornova hepimizin” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0