BOĞAZİÇİ DİRENİŞÇİLERİ SERBEST BIRAKILDI

Boğaziçi direnişine destek verdiği gerekçesiyle tutuklu olan üniversite öğrencileri Beyza Buldağ ve Muhammed Ünal serbest bırakıldı.

BOĞAZİÇİ DİRENİŞÇİLERİ SERBEST BIRAKILDI

Boğaziçi direnişine destek verdiği gerekçesiyle tutuklu olan üniversite öğrencileri Beyza Buldağ ve Muhammed Ünal serbest bırakıldı. Bununla eşzamanlı olarak kayyum rektör Bulu’nun İstanbul Valisi Yerlikaya ile görüşmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Sinema ve Televizyon bölümü öğrencisi Beyza Buldağ serbest bırakıldı.

Boğaziçi Üniversitesi’nde Prof. Dr. Melih Bulu’nun rektör olarak atanmasına karşı düzenlenen protestolara ilişkin Twitter paylaşımları gerekçe gösterilerek tutuklanan üniversite öğrencisi Beyza Buldağ ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Buldağ’ın avukatı Yelda Koçak, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “#BeyzaBuldağ serbest! Evet evet doğru. Hoşgeldin Beyzacım” dedi.

​Twitter’deki @Diriliyoruz1 hesabının sahibi olması iddiasıyla ‘Suç işlemeye tahrik’ suçundan tutuklanan Muhammed Ünal da serbest bırakıldı.

KAYYUM REKTÖR BULU, İSTANBUL VALİSİ YERLİKAYA’YI ZİYARET ETTİ

Beyza Buldağ ve Muhammed Ünal’ın serbest bırakıldığı saatlerde; Cumhurbaşkanlığı kararıyla Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan AKP’li Melih Bulu, İstanbul Valisi Yerlikaya ile bir araya geldi. “TC İstanbul Valiliği” hesabından, görüşmenin fotoğrafı “İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu’yu kabul etti” notuyla paylaştı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0