ALAATTİN ÇAKICI TEHDİDİNE KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

Kılıçdaroğlu’ndan Alaattin Çakıcı’nın tehdidine ilişkin ilk açıklama

ALAATTİN ÇAKICI TEHDİDİNE KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın kendisine yönelik tehdidine ilişkin ilk kez konuştu. Kılıçdaroğlu, “Erdoğan’ı eleştiriyorum, Bahçeli cevap veriyor, Bahçeli’yi eleştiriyorum yer altı dünyasının lideri cevap veriyor. Türkiye’nin geldiği hale bakın” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyeti kabul etti. Görüşmede CHP lideri Kılıçdaroğlu’na, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun, Muharrem Erkek ve Gülizar Biçer Karaca eşlik etti.

İki lider ortak basın açıklaması yapıyor.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları şöyle:

"Erdoğan’ı eleştiriyorum Bahçeli cevap veriyor, Bahçeli’yi eleştiriyorum yer altı dünyasının lideri cevap veriyor. Türkiye’nin geldiği hale bakın. Hukukun olmadığı yerde, yargının olmadığı yerde bir süre sonra devlet organize suç devleti haline gelebilir. Nasıl olur da böyle bir açıklama buradan gelir. Bahçeli ile ilişkisi nedir bilmiyoruz ama ciddiye alınacak bir olay değil. Çakalların bulunduğu yerde hiç kimse bize bir şey söyleyemez.".

Açıklamanın ayrıntıları bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0