AK Partili Günaydın sessizliğini bozdu

AK Parti Torbalı Eski İlçe Başkanı Selman Günaydın, geçtiğimiz günlerde dolaşıma sokulan görüntüler hakkında ilk defa açıklama yaptı. Günaydın açıklamasında, ‘’ Kişilik haklarım ve özel hayatıma saldırılıyor’’ ifadelerini kullandı.

AK Partili Günaydın sessizliğini bozdu

AK Parti Torbalı Eski İlçe Başkanı Selman Günaydın, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan görüntülerin ardından istfia etmişti. Günaydın görüntülerin ardından sessizliği bozarak yazılı bir açıklama yaptı. 

Şahsına yönelik bir linç kampanyası yürütüldüğüne dikkat çeken Günaydın, ‘’ Kamuoyunun malumu olduğu üzere bir süredir Şahsım hakkında sosyal medya ve yazılı basın organlarında çeşitli abartma ve iftiralarla giderek büyüyen bir linç kampanyası yürütülüyor’’ dedi. 

ŞANTAJ MALZEMESİ

Kişilik haklarına ve özel hayatına saldırıldığını ileri süren AK Partili Günaydın, ‘’Bu saldırıya konu olan görüntüler, Torbalı İlçe Başkanlığı vazifesi tarafıma tevdi edilmeden önceki dönemde katıldığım bir davette gizlice çekilmiş olup, aradan geçen süre içerisinde siyasi komplo peşinde olanların eline bir şekilde geçmiştir. Bu komplo sahipleri, siyasi mücadeleyi meşru zeminde vermek yerine görüntüleri şantaj malzemesi olarak kullanmayı tercih etmişlerdir’’ ifadelerini kullandı.

KOMPLOYA BOYUN EĞMEDİĞİM İÇİN

Günaydın açıklamasının devamında, ‘’İcabet ettiğim davette karşılaştığım emrivakiden memnun ve hoşnut olmadığım görüntülerde de malumdur.  Bu komploya boyun eğmediğim için dolaşıma sokulan görüntüler hakkında sosyal medya hesaplarında şahsıma aitmiş gibi dolaşan açıklamalar daha fazla etkileşim almak niyetiyle editörler tarafından uydurulmuş yalanlardır.  Şahsi heva ve heveslerini gerçekleştirmeyi başkalarının yıkımı üzerine kuran, makam için her türlü durumu mübah sayan bu anlayışla mücadelem hayatımın her alanında devam edecektir’’ dedi. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0