AK Partili Dağ'dan muhalefetin 'erken seçim' ısrarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, muhalefet partilerinin ‘erken seçim’ isteğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla eleştirdi. Dağ, “Karşımızda planı olmayan, yaptığı politik mühendislik hamlelerinde başarısız olan bir anlayış söz konusudur. Başarılı olmak için her tuşa basan bu doğaçlama siyasetin bir somut örneği, olmayan makama talip olan muhalefet liderleridir” dedi.

AK Partili Dağ'dan muhalefetin 'erken seçim' ısrarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başta olmak üzere muhalefet parti liderlerinin uzun bir süredir erken seçime gidilmesi yönündeki ısrarına tepki gösterdi.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Dağ, muhalefet liderlerini doğaçlama söylemlerde bulunmakla eleştirdi.

Dağ’ın açıklamaları şu şekilde:

“Son dönemde muhalefetin Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda yaptığı açıklamalar göstermektedir ki uyguladıkları politik yöntemin oturmuş bir karakteri bulunmamaktadır.

AK Partinin, iktidara geldiği ilk günden bu yana siyaseten sadece kendisiyle yarışan bir parti olarak ülkemizi de dünyanın önemli güçleriyle mukayese edilir hâle getirdiği aşikardır.

Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu haklı konuma erişmiş bir iktidar olarak, karşımızda güçlü, faydalı ve karakteri oturmuş bir muhalefet görmek istemek en doğal hakkımızdır.

Ancak maalesef tanıklık ettiğimiz durum bize, ne yapacağını bilmeyen ve doğaçlama söylemlerle kendi reklamını yapma çabasında olan politikacılardan oluşan bir muhalefet tablosu sunmaktadır.

Politik rekabet ortamında, kendi çaldığı “erken seçim” türküsüne dahi ayak uyduramayan bir rakiple muhatap olmaktayız. Bu bağlamda “muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim?” sorusuna kararlı ve net bir cevap alabiliyor muyuz? Hayır.

Fakat biz daha önce de belirttiğimiz gibi diyebiliyoruz ki: “Vaktinde yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı’nın adayı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dır.”

Yalnızca adayımız değil, aynı zamanda daha uzun yıllar yöneteceğimiz ülkemizde uygulayacağımız gelecek vizyonu da bellidir.

Ancak karşımızda planı olmayan, yaptığı politik mühendislik hamlelerinde başarısız olan bir anlayış söz konusudur. Başarılı olmak için her tuşa basan bu DOĞAÇLAMA siyasetin bir somut örneği, olmayan makama talip olan muhalefet liderleridir.

Kendi adına bile bir vizyon ortaya koyamayan bu siyasetin ülkemize yakışır bir gelecek vizyonu ortaya koyabilmesi ise elbette mümkün görünmemektedir.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0