26 KASIM DÜNYA ZEYTİN AĞACI GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN!

TANIŞTIRALIM; KADİM DOSTLARIMIZ “ANIT ZEYTİN AĞAÇLARI”

26 KASIM DÜNYA ZEYTİN AĞACI GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN!

Anıtsal Zeytin Ağacı, özel ekolojik ve tarihi önemi nedeniyle “doğal miras anıtı” olarak biliniyor. Uzun yaşamı ve devamlılığı temsil eden anıt zeytin ağaçları, geçmişi geleceğe bağlayan en önemli doğal zenginliklerden…

Zeytinyağı sektörünün referans markası olan Komili, en köklü zeytinyağı markası olmasının verdiği sorumluluk bilinci ile bize hayat veren zeytin ağacına her zaman büyük bir saygı ve sevgiyle yaklaşıyor.

26 Kasım Dünya Zeytin Ağacı Günü kapsamında Anıt Ağaçların 360 derece fotoğraflarının, ağaçların tüm bilgilerinin, yaş, konum ve hikayelerinin yer aldığı https://www.komilizeytinyagi.com.tr/sanaltur/ linkinden sitemizi ziyaret ederek 26 Kasım’a özel sanal turu deneyimleyen her ziyaretçi için TEMA Vakfı’na bağış yapıyoruz!

Onlar bizi asırlardır tanıyor.

 Peki biz onları tanıyor muyuz? Gelin, sizi dostlarımızla tanıştıralım!  Anıt Zeytin Ağaçlarımızın hikayeleri dijital deneyim ile birlikte sizleri bekliyor.

ANIT AĞAÇ HARİTASI İLE SANAL BİR GERÇEKLİK SUNULUYOR

#GÖZÜMÜZGİBİBAKIYORUZ

Kadim Dostları Ziyaret; En Gerçek Sanal Tur

Komili Zeytinyağı olarak, tarihe tanıklık etmiş anıt zeytin ağaçlarımızı tespit edip, kayıt ve koruma altına alıyoruz. Gelecek nesiller için daha iyi bir yaşam sürdürmeye destek verme yönünde ilerlemek istiyoruz. Aynı zamanda çevresel ve toplumsal bir sürdürülebilirliği sağlamayı amaçlıyoruz.

Anıt Zeytin Ağaçlarının ve çevrelerinin korunması ve değerlenmesi için çalışarak,  bireyleri ortak amaçlar ve değerlerle bağlayan bir sosyal birliktelik ve devamlılık yaratıyoruz.

Açık bir amaç duygusunun yer aldığı bu proje ile Anıt zeytin ağaçlarını korumak için çaba gösteren insanlar arasında bağ kurmayı hedefliyoruz.

Komili Zeytinyağı, "Gözümüz Gibi Bakıyoruz" Kurumsal Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında başta Balıkesir, Ayvalık bölgesi ve hedefte tüm Türkiye olmak üzere 400 yaş ve üzeri anıt ağaç kategorisindeki zeytin ağaçlarının tespit ve tesciline öncülük ediyor, bu ağaçları dijital bir deneyimle sevenleriyle buluşturuyor.  Tarihe tanıklık yapacağınız bu eşsiz deneyim için; https://www.komilizeytinyagi.com.tr/sanaltur/

Anıt Ağaçların 360 derece fotoğraflarının yer aldığı, dijital deneyimde;  ağaçların tüm bilgileri, yer, yaş, konum ve hikayeleri yer alıyor.  Doğa, tarih, zeytin ve zeytinyağı dostları anıt zeytin ağaçlarını bulundukları yerin konforunda inceleyip ağaçlar hakkında detaylı bilgi edinebiliyor, o benzersiz atmosferi yaşayabiliyorlar:  https://www.komilizeytinyagi.com.tr/sanaltur/

“Gözümüz Gibi Bakıyoruz” anıt zeytin ağaçlarını koruma projemiz kapsamında; Ayvalık ilçesi sınırları dâhilinde 81 adet anıtsal veya korunmaya değer zeytin ağacı tespit edildi, birçoğunda tescil aşamasına gelindi.

Her biri ayrı ayrı değerli olan, anıtsal nitelik taşıyan zeytin ağaçlarımızın, gelecek kuşaklara da yetişmesi amacıyla desteğimizi arttırarak sürdürüyoruz. Çevresel ve toplumsal sürdürülebilirliğe katkı sağlamayı amaçlıyoruz.

Ayvalık Bölgesi’nde yapılan tespit ve tescilden sonra, Akhisar Bölgesi’nde anıt zeytin ağacı tespit çalışmalarımız başlamış olup, ilerleyen süreçte projemizi tüm ülke geneline yayacağız.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0