“UZAT KOLUNU TÜRKİYE”

Aşı için uzat kolunu Türkiye

“UZAT KOLUNU TÜRKİYE”

AŞI HAKKI ve YÜKÜMLÜLÜĞÜ

Sağlık Yönetimi Bilim Uzmanı Dr. Feza Şen ile Sağlık Hukuku Yazarı Av. Arb. Ümit Erdem tarafından hazırlanıp sunulan 26. “Tıp Hukuku Söyleşileri” programı; “UZAT KOLUNU TÜRKİYE” Aşı Hakkı ve Yükümlülüğü başlığı ile yayınlanacak ve çok önemli bir bilim insanını ağırlayacak.

26 Aralık 2020, Cumartesi saat 17:00’da başlayacak, ücretsiz, canlı ve online yayınlanacak Söyleşi’ye; Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Saltık konuk olarak katılacak.

“Zorunlu Aşı Uygulaması” ile ilgili Yüksek Lisans Tezi de bulunan Prof. Dr. Ahmet Saltık’ın konuk olacağı Söyleşi’nin yapımcılarından Av. Arb. Ümit Erdem şunları söyledi; “Salgınla flört edilemeyeceği ve bu gidişle hasta seçmek zorunda kalınabileceği uyarısında bulunan, aşı reddi sorununun giderek büyüdüğünü hatırlatan ve geçtiğimiz günlerde de, Korona Salgını’nı Aşı ile yenebiliriz diyerek, “Uzat Kolunu Türkiye” sloganı ile çok anlamlı bir duyuru yapan Prof. Dr. Ahmet Saltık’ı konuk edecek olmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu ve “Evde Kal” çağrısına uyduğumuz bu (26.12.2020) pazar gününde, herkesi Söyleşi’mize davet ediyoruz.”

MedikalAkademi web sayfasından ve sosyal medya hesaplarından eşzamanlı ve canlı yapılacak yayında, izleyici sorularına da yer verilecek.

https://www.medikalakademi.com.tr/webinar/uzat-kolunu-tuerkiye-asi-hakki-ve-yuekuemue/

ÜCRETSİZ ve CANLI İZLEMEK İÇİN;

https://twitter.com/MedikalAkademi

https://www.facebook.com/medikal.akademi

Webinar / Online Etkinlik Merkezi

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0