Türk bayrağını yerden alıp öpen temizlik işçisine Başkan Döğücü’den teşekkür

Sancaktepe’de Yere Düşen Türk Bayrağını Yerden Kaldırarak Öpüp Alnına Koyan Ve Türkiye’ye Duygusal Anlar Yaşatan Bir Temizlik İşçisini, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü Makamında Ağırladı.

Türk bayrağını yerden alıp öpen temizlik işçisine Başkan Döğücü’den teşekkür

Sancaktepe’de yere düşen Türk bayrağını yerden kaldırarak öpüp alnına koyan ve Türkiye’ye duygusal anlar yaşatan bir temizlik işçisini, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü makamında ağırladı. O anları anlatan temizlik işçisi Derviş Darçın gözyaşlarına boğuldu.

Sancaktepe Belediyesinde görevli temizlik işçisi Derviş Darçın, çalıştığı sırada yere yere düşen bir Türk bayrağını fark etti. Temizlik işçisi Darçın, düşen Türk bayrağını yerden aldı, öpüp alnına koydu. Darçın, bu hassas davranışı ile tüm Türkiye’nin içini ısıtarak duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu. O anlar ise Yasin Ekmekçi isimli vatandaş tarafından kaydedilmiş ve görüntüler sosyal medyada defalarca kez paylaşılmıştı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Türk bayrağını yerden alıp öpen temizlik işçisi Derviş Darçın’ı ve o anları telefonuyla kaydeden Yasin, Ekmekçi’yi makamında ağırladı. Başkan Döğücü, hassas davranışından ötürü temizlik işçisi Darçın’a teşekkürlerini iletti.

“Bizim her vatandaşımız bayrak sevdalısıdır”

Olay hakkında konuşan Başkan Şeyma Döğücü, “Ben her şeyden önce bu güzel gönüllü, yüce yürekli kardeşimize teşekkür ederim. Allah ondan razı olsun. Birçok insana örnek oldu duygulandırdı, bizi de çok duygulandırdı. Görüntüleri yakalayan kardeşimize de çok teşekkür ediyorum, Türkiye’ye duyurdu. Bayrağımıza kasıtlı yapılan saldırılar sonrası bu güzel kardeşimizin bu güzel yüreğiyle verdiği cevap da oradaki bütün insanlara kapak olsun. Bizim her vatandaşımız bayrak sevdalısıdır. Bayrağımıza kimse el uzatamaz, kimse müdahale edemez. Kardeşimizin her şeyiyle bundan sonra belediye olarak biz ilgileneceğiz” dedi.

“Kahramanlar şu an çatışanlar, Kahraman şehitlerdir”

Türk bayrağını yerden kaldırarak herkesin duygulu anlar yaşamasına neden olan temizlik işçisi Derviş Darçın, asıl kahramanların askerlerimiz olduğunu vurgulayarak, “Biz bayrak kahramanı değiliz. Kahramanlar şu an çatışanlar. Kahraman şehitlerdir” dedi.

O anları gözyaşları içinde anlatan Darçın, “Kırmızı bayrağımın yerde çamurda olduğunu gördüm. Aldım sildim. Bayrağı çektim, çırptım. Çok duygulandım, gözümden yaş geldi” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0