PAZARLAMA VE TEKNOLOJİ SEKTÖRÜ MARKETECH 2020’DE BULUŞUYOR

Geçtiğimiz yıl Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü’nün Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezinde 400’den fazla katılımcıyla gerçekleştirdiği MarkeTech etkinliği, bu yıl pandemi nedeniyle online olarak katılımcılarla buluşacak.

PAZARLAMA VE TEKNOLOJİ SEKTÖRÜ MARKETECH 2020’DE BULUŞUYOR

Geçtiğimiz yıl Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü’nün Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezinde 400’den fazla katılımcıyla gerçekleştirdiği MarkeTech etkinliği, bu yıl pandemi nedeniyle online olarak katılımcılarla buluşacak. 25 Aralık Cuma saat 12.00’da Go To Webinar üzerinden DeepHaber’in medya sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte, pazarlama ve teknoloji alanında kariyer inşa etmeyi düşünen veya halihazırda bu alanlarda çalışanların kariyer hedeflerine ulaşmak için hangi konular üzerine yoğunlaşması gerektiği uzmanları tarafından aktarılacak.

Pazarlama ve teknoloji alanında kariyer inşa etmeyi düşünen veya halihazırda bu alanlarda çalışan yüzlerce kişiyi ağırlayacak MarkeTech’te, kariyer hedeflerine ulaşmak için hangi konular üzerine yoğunlaşmak gerektiği uzmanları tarafından aktarılacak.

#Inspirethefuture mottosuyla yola çıkan MarkeTech etkinliğinde pazarlama ve teknoloji alanından uzman konuşmacılar dinleyicilerle buluşacak. Bu yıl Yapay Zeka'dan, Nöropazarlama'ya, Dijital Dönüşüm'den, Big Data'ya pek çok güncel konular ele alınacak.

MarkeTech’te Makers Türkiye Kurucusu Ongun Tan, Neuromar Kurucusu Seda Genç, Gelecekteki Sen Kurucusu İnci Abay Cansabuncu, Kolektif Academy CEO’su Atıl Samancıoğlu, UiPath Türkiye Genel Müdürü Tuğrul Cora ve Migros Müşteri Deneyimi ve Kampanya Yönetimi Grup Müdürü Selcan İkiz konuşmacı olarak yer alacak.

25 Aralık Cuma saat 12.00’da Go To Webinar üzerinden DeepHaber’in medya sponsorluğunda gerçekleşecek etkinliğimizde farklı alanlarda bilgi sahibi olabilecek, konuşmacılara soru sorabilecek, eğitime katılabilecek ve çekilişlerde hediye kazanma fırsatı yakalayabileceksiniz.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2020, 07:17

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0