İzmir Konak'ta ana su borusu patladı!

İzmir'in Konak ilçesinde Belediye ekiplerinin yaptığı yol yapım çalışması sırasında ana su borusu patladı. Ekipler patlayan boruya müdahale edemeyince cadde ve sokaklar göle döndü. Tonlarca su İzmir Körfezi'ne doğru akarken, denizin rengini de değiştirdi.

İzmir Konak'ta ana su borusu patladı!

İzmir'in Konak ilçesinde Belediye ekipleri, Halil Rıfatpaşa Caddesi üzerinde yol yapım çalışması yaparken bir anda ana su borusu patladı. Patlayan boruya müdahale edemeyen ekipler, olayın şokunu atlatamamışken cadde ve sokaklar bir anda göle döndü.

Sokakta büyük su birikintileri oluşurken, sürücü ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar birikintiler nedeniyle evlerine giremedi. Ana su borusunun patlaması nedeniyle tonlarca su üç saat boyunca İzmir Körfezi'ne doğru aktı. Akan suların taşıdığı çamur nedeniyle denizin rengi değişti.

Öte yandan, sular nedeniyle bazı iş yerlerini su bastı. Ne olduğunu anlayamayan vatandaşlar suları iş yerlerinden dakikalarca kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalıştı. Olay olur olmaz bölgeye gelen İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) ekipleri, patlayan boruya müdahale etmeye çalıştı; ancak ilk başta başarılı olamadı. Ekipler saatler süren çalışmaların ardından suyu kesmeyi başardı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0