Hizmet binasına ateş ölçümü yapılarak giriliyor

BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇESİNDE BELEDİYE HİZMET BİNASI GİRİŞİNDE ATEŞ ÖLÇÜMÜ YAPILIP ELLER DEZENFEKTE EDİLDİKTEN SONRA GİRİŞLERE İZİN VERİLİYOR. ATEŞE 38 DERECENİN ÜZERİNDE OLANLAR İSE SAĞLIK EKİPLERİNE KONTROL İÇİN SEVK EDİLİYOR.

Hizmet binasına ateş ölçümü yapılarak giriliyor

Balıkesir’in Edremit ilçesinde belediye hizmet binası girişinde ateş ölçümü yapılıp eller dezenfekte edildikten sonra girişlere izin veriliyor. Ateşe 38 derecenin üzerinde olanlar ise sağlık ekiplerine kontrol için sevk ediliyor.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde belediye girişinde hizmet binasına gelen vatandaşların ateşleri ölçülüp elleri dezenfeksiyon edildikten sonra içeri alınıyor. Hizmet binasının her iki giriş kapısında görevlendirilen sağlık ekipleri gelen vatandaşların ateşlerini temassız ölçüm cihazı ile tek tek ölçüyor. Ateşi 38 derecenin üzerinde olan vatandaşlar sağlık ekibine yönlendirilerek gerekli kontrolleri yapılıyor.

Edremit Belediyesi sözcüsü Tayfun Canlı gazetecilere yaptığı açıklamada, “Koronavirüs (Kovid 19) ülkemize de giriş yaptı. Konuyla ilgili Sağlık Bakanımız açıklama yaptı. Biz de Edremit Belediyesi olarak belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan’ın talimatıyla bu koronavirüsüne karşı hijyen çalışması başlattık. Belediyemizin bütün girişlerine dezenfektan maddeleri konuldu ve ilçemizdeki bütün resmi kurumları ve özel yerlerde ilaçlama yapılıyor. Bu konuda çalışmalarımızı hızlandırdık. Umarım bu konuyu bir an önce atlatmış oluruz. Hizmet binamızın girişinde vatandaşlarımızın ateşleri ölçülüyor. Gerekli görüldüğünde sağlık görevlilerine yönlendiriliyor. Edremit Belediyesi Sağlık Müdürlüğü ekiplerimiz bu konuda önemli çalışmalar yapıyor” dedi.

Özel Kalem Müdürü Canlı, belediye personelinin de aynı uygulamaya tâbi tutulduğunu bildirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0