Büyükşehir’den o hastaneye ulaşıma kritik çözüm

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir'in en büyük hastaneleri arasında yer alan Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştırmak için kritik bir adım attı. Büyükşehir, hastaneye bağlanan Karabağlar 166 No’lu sokakta ulaşımı kolaylaştırmak için 6 adet yürüyen merdiven ve bir adet yürüyen bant ihalesine çıkma kararı aldı.

Büyükşehir’den o hastaneye ulaşıma kritik çözüm

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir'in en büyük hastaneleri arasında yer alan ancak zaman zaman ulaşım sorunları nedeniyle şikayetlere konu olan Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştırmak için önemli bir adım attı. 

Büyükşehir, hastaneye çıkan Karabağlar 166 sokakta, Hatay Metro istasyonu ile Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında ulaşımı kolaylaştırmak için 6 adet yürüyen merdiven ve bir adet yürüyen bant ihalesine çıkma kararı aldı. 

Büyükşehir, proje kapsamında ayrıca bölgede yaya yolu yapımını da hedefliyor.

220 metre yaya yolunun yapımını da kapsayan projede,  büyükşehir projenin tamamlanma süresini ise yer tesliminden itibaren 240 gün olarak belirledi.

İzmirlilerin sağlık hizmetine erişimi açısından önemli bir adı olan projenin ihalesi ise; 5 Ekim 2021 saat 10.00’da Kültürpark 3 No'lu Hol İhale Salonu'nda gerçekleştirilecek. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0