Bornova CHP ilçe Başkanlığı 2. Binasına Kavuştu

Bornova CHP ilçe Başkanlığı 2. binasına kavuştu.

Bornova CHP ilçe Başkanlığı 2. Binasına Kavuştu

Bu ilçe binası, mevcut belediye başkanı Mustafa İduğ’un ¼ katkısı, mevcut belediye meclis üyelerinin ¼ katkısı ve geriye kalan meblağ ise ilçe başkanı Asım Güven’in yönetimi ve Sabri Çam'ın da katkısıyla partililerin aidatı ile gerçekleşti.

Mevcut ilçenin dördüncü katı bugün resmen tapusuyla birlikte CHP Bornova İlçe Başkanlığı’na kazandırıldı. Böylece seçimden önce verilen sözler tutulmuş oldu ve ‘CHP’yi Büyüteceğiz’ kampanyası mutlu sona ulaştı.

Mevcut ilçenin birinci katı İlçe Başkanlığı, Gençlik Kolları Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı tarafından kullanılacak. Yeni alınan üst kat ise toplantı ve eğitim salonu olarak kullanılacak.

Ayrıca mevcut ilçe yaklaşan delege seçimleri için her türlü hazırlığı bitirdi. Güncellenmiş listeyi ilçede panoya astı ve bütün üyelere açtı. İsteyen her üye bu listelere ulaşabilecek. Bu çalışmaların tamamlanmasında İlçe Başkanı sayın Asım Güven’in yanında karınca gibi çalışan ilçe sekreteri Ahmet Bay ve bilişim sorumlusu Şükrü Demir’in çalışmaları da takdir edilecek oranda olmuştur.

İlçe delege seçimi 8 Kasım’da başlayacak. Her türlü hazırlık tamamlanmış bulunmaktadır. 

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2019, 21:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0