23 Nisan Bayrampaşa’da coşkuyla kutlandı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İLE TBMM’NİN AÇILIŞININ 100. YIL DÖNÜMÜ TÜM TÜRKİYE’DE OLDUĞU GİBİ BAYRAMPAŞA’DA DA COŞKUYLA KUTLANDI. SAAT 21.00’DA BİNLERCE BAYRAMPAŞALI ELLERİNDE TÜRK BAYRAKLARIYLA EVLERİNİN BALKONLARINA VE CAMLARINA ÇIKARAK HEP BİR AĞIZDAN İSTİKLAL MARŞI’NI SÖYLEDİ. BAŞKAN ATİLA AYDINER DE AİLESİYLE BİRLİKTE EVİNİN ÖNÜNE ÇIKARAK İSTİKLAL MARŞI’NI OKUDU.

23 Nisan Bayrampaşa’da coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 100. yıl dönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Bayrampaşa’da da coşkuyla kutlandı. Saat 21.00’da binlerce Bayrampaşalı ellerinde Türk bayraklarıyla evlerinin balkonlarına ve camlarına çıkarak hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı söyledi. Başkan Atila Aydıner de ailesiyle birlikte evinin önüne çıkarak İstiklal Marşı’nı okudu.

Korona virüs salgını nedeniyle, Bayrampaşalılar bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evlerinde kalarak coşkuyla kutladı. Saat 21.00’de binlerce Bayrampaşalı ellerinde Türk bayraklarıyla evlerinin balkonlarına ve camlarına çıkarak hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı söyledi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de ailesiyle birlikte evinin önüne çıkarak İstiklal Marşı’nı okudu. İstiklal Marşı’nın okunduğu sırada Bayrampaşa’daki ve tüm emniyet müdürlüğü binalarındaki polis memurları hazır ola geçti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0