İHA’ya başrı ödülü

NİZİP GAZETECİLER CEMİYETİ 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜN ANISINA BÖLGEDE ÖNEMLİ HABERLERE İMZA ATAN İHA NİZİP MUHABİRİ HANİFİ GÜZEL'E BÖLGEYE KATKILARI VE BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI ÖDÜL VERDİ.

İHA’ya başrı ödülü

Nizip Gazeteciler Cemiyeti 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü günün anısına bölgede önemli haberlere imza atan İHA Nizip muhabiri Hanifi Güzel’e bölgeye katkıları ve başarılı çalışmalarından dolayı ödül verdi.

İHA Nizip muhabiri Hanifi Güzel’e ödülünü Nizip Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Karayılan verdi. Karayılan, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, bu süreçte canla başla çalışan basın mensuplarına hak ettiği değerin verilmesi gerektiğini kaydetti. Başkan Karayılan, "Meslektaşımız Hanifi Güzele bölgede yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı ödül verdik kendisini kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Başarılı çalışma ve bölgeye yaptığı katkılarından dolayı ödüle layık görülen Güzel ise, "Çalışmalarımızın karşılığının takdir edilmesi bizi şevklendirmiştir.Beni bu ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0