ING Türkiye, konut kredisi faiz oranını indirdi

ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz, Gayrimenkul Sektörünün Türkiye Ekonomisinin Önemli Sektörlerinden Biri Olduğunun Altını Çizdi

ING Türkiye, konut kredisi faiz oranını indirdi

ING Türkiye, konut kredisinde faiz oranını düşürdü. Yeni kampanya ile banka 12 aydan 120 aya kadar tüm vadelerde konut kredisi faiz oranını yüzde 0.98’e indirdi. Kampanyadan yeni kredi müşterilerinin yanı sıra konut kredisini ING Türkiye’ye taşımak isteyen müşteriler de yararlanabilecek.

ING Türkiye, yeni bir konut kredisi kampanyası başlattı. Banka bu kapsamda konut kredisi tutarından bağımsız olmak üzere faiz oranlarını 12 ila 120 ay vadede yüzde 0.98’e indirdi. Kampanyadan yeni kredi talebi olanların yanı sıra mevcut konut kredisini ING Türkiye’ye taşımak isteyen müşteriler de faydalanabilecek.

Gökgöz: "Konut almak isteyen ancak faizlerin düşmesini bekleyen tüketicileri harekete geçirmeyi hedefledik"

ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz, gayrimenkul sektörünün Türkiye ekonomisinin önemli sektörlerinden biri olduğunun altını çizerek, "Konut almak isteyen ancak faizlerin düşmesini bekleyen tüketiciler için hayata geçirdiğimiz bu kampanya ile hem ekonomiyi desteklemeyi hem de müşterilerimizin en uygun koşullarda ev sahibi olmasına katkıda bulunabilmeyi hedefliyoruz. ING Türkiye olarak, sunduğumuz avantajlar ve kampanyalar ile müşterilerimize ve ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceğiz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2019, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0