EGE’DE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Ege'de yağış bekleniyor mu?

EGE’DE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Ege Bölgesi’nde bugün hava nasıl olacak? İzmir’de hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre sabah ve öğle saatlerinde Kıyı Ege ve Antalya çevrelerinin, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara, Ege ve Batı Akdeniz ile Eskişehir çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinden itibaren Çanakkale’nin güney ilçeleri, İzmir, Aydın ve Muğla kıyıları ile Antalya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması (21-50 kg/m2) bekleniyor. Sabah saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Vatandaşlar bugün hava nasıl olacak? sorusunu merakla araştırırken meteorolojiden alınan 10 Aralık Perşembe hava durumu raporunu sizler için hazırladık. Peki Ege Bölgesi’nde hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Ege Bölgesi parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege ile gece saatlerinden itibaren bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinden itibaren İzmir, Aydın ve Muğla kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması (21-50 kg/m2) bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 12°C

Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu

İlgili Makaleler

Muğla Bodrum’da feci olay! Kocasını çocuklarının gözü önünde öldürdü

18 dakika önce

İzmir Konak’ta şüpheli ölüm!

21 dakika önce

DENİZLİ °C, 15°C

Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu

İZMİR °C, 19°C

Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinden itibaren kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

MUĞLA °C, 14°C

Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinden itibaren kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

UŞAK °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu

AYDIN °C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu

MANİSA °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2020, 09:48

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0